Ponedeljek, 4. julij 2022, 17:12
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.6.2022

Vremenska napoved - 21. junij 2022

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2022 > junij > 21. 6. 2022
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 21. junij 2022.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.6.2022Popoldne bo jasno. Proti večeru bodo nastale nevihte, lahko tudi kakšna močnejša. V zahodni polovici države bo pihal jugozahodni veter, drugje veter vzhodnih smeri. Čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 33 °C.
Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Popoldne in zvečer bodo nastale krajevne nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč na četrtek. Najverjetnejše bodo v severnih krajih. Zjutraj bodo najnižje temperature od 14 do 20, čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 31 °C.

Opozorilo: Danes pozno popoldne in zvečer so možne močnejše nevihte z nalivi, močnejšimi sunki vetra in točo.
V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zlasti sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj neviht. V petek bo jasno, nevihte bodo malo verjetne.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 25. do 30. junija
Naši kraji bodo v glavnem pod vplivom šibkega območja visokega zračnega tlaka. V višinah bo k nam v glavnem dotekal topel in precej suh zrak.

Od sobote do četrtka bo v glavnem jasno vreme. Verjetnost za nevihte bo največja v soboto in v torek. Najvišje dnevne temperature po Sloveniji bodo približno ali malo nad 30 °C.Sosednje pokrajine
Popoldne bo jasno in vroče, proti večeru bo zlasti v krajih severno in vzhodno od nas nastalo nekaj neviht.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne in zvečer bodo nastale krajevne plohe ali nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč na četrtek.


Gorski svet
Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, nekateri vrhovi bodo lahko občasno v oblakih. Popoldne bodo nastale posamezne nevihte, verjetnejše v vzhodnem delu slovenskih gora. Pihal bo v glavnem šibak zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 16 do 20, na višini 2500 metrov pa približno 11 °C.

Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, nekateri vrhovi bodo lahko občasno v oblakih. Popoldne in zvečer bodo nastale krajevne nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč na četrtek. V začetku bo pihal v glavnem šibak zahodnik, ki se bo popoldne okrepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 16 do 20, na višini 2500 metrov pa približno 11 °C.

Vremenski pojavi na dan 21. junij:
21.6.1958
Nad Kobaridom in okolico se je utrgal oblak in v nekaj urah je padlo izjemno veliko padavin. Naslednjega dne zjutraj so v Kobaridu izmerili 213 milimetrov, v vasi Krn 225 milimetrov, na Livku pa celo 358 milimetrov padavin v minulih 24 urah.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Raoul Isl | hike