Torek, 16. avgust 2022, 22:01
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.5.2022

Vremenska napoved - 31. maj 2022

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2022 > maj > 31. 5. 2022
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 31. maj 2022.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.5.2022Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastala bo kakšna krajevna ploha, na jugozahodnem delu države lahko tudi nevihta. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 23, na Primorskem do 25 °C.
Jutri bo spremenljivo oblačno. Sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 14, na Primorskem približno 16, čez dan bodo najvišje temperature od 22 do 27 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek bo dopoldne v glavnem jasno. Popoldne in zvečer bodo krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč.
V petek bo v začetku pretežno oblačno, čez dan se bo delno zjasnilo. Popoldne bodo znova nastale posamezne plohe ali nevihte.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 4. do 9. junija
V noči iz ponedeljka na torek nas bo predvidoma prešla vremenska fronta, v nadaljevanju tedna naj bi bili pod vplivom višinskega jedra hladnega zraka.

V soboto in nedeljo bo vroče in soparno, čez dan bodo najvišje temperature temperature bodo malo nad 30 °C. Popoldne in zvečer bodo krajevne vročinske nevihte, ki bodo v nedeljo pogostejše. V ponedeljek popoldne bodo prav tako krajevne nevihte, v noči iz ponedeljka na torek pa nekaj dežja. Od torka do četrtka bo nestalno vreme s popoldanskimi plohami in nevihtami. Osvežilo se bo, čez dan bodo najvišje temperature temperature bodo približno 25 °C.Sosednje pokrajine
Popoldne bo delno jasno, lahko nastane kakšna ploha ali nevihta.
Jutri bo ob severnem delu Jadrana prevladovalo jasno vreme. Drugje bo delno jasno, popoldne bodo krajevne plohe ali nevihte.


Gorski svet
Danes bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju delno jasno, drugje spremenljivo do pretežno oblačno in pogosto megleno. Pojavljale se bodo krajevne plohe, popoldne lahko na območju notranjskih hribov nastane tudi kakšna nevihta. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Jutri bo v začetku delno jasno. Čez dan bodo rasli kopasti oblaki in nekatera pobočja in vrhove ovili v meglo. Sredi dneva in popoldne bodo nastale krajevne plohe ali nevihte. Pihal bo v glavnem šibak veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Vremenski pojavi na dan 31. maj:
31.5.1967
Neobičajno močno deževje v severovzhodni Sloveniji, do jutra naslednjega dne je v veliko krajih padlo več kot 100 milimetrov padavin v 48 urah. Na Hudem Vrhu na Pohorju so zabeležili 133 milimetrov, v Turškem Vrhu v Halozah 132 milimetrov, v Velikih Dolencih 120 milimetrov, na Kapeli nad Gornjo Radgono 111 milimetrov in v Bresternici pri Mariboru 110 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Safi | dolomites bing