Torek, 16. avgust 2022, 21:19
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
17.5.2022

Vremenska napoved - 17. maj 2022

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2022 > maj > 17. 5. 2022
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 17. maj 2022.

Napoved za Slovenijo
vreme 17.5.2022Popoldne bo v glavnem jasno, v hribovitem svetu lahko nastane kakšna ploha ali nevihta. Čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 28 °C.
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, pihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 14, ob morju 16, čez dan bodo najvišje temperature temperature od 19 do 23, na Primorskem do 27 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek in petek bo precej jasno in ponovno topleje.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 22. do 27. maja
V noči iz sobote na nedeljo bo naše kraje prešla hladna fronta, sredi prihodnjega tedna pa bo na vreme pri nas vplivalo ciklonsko območje s središčem nad severnim Sredozemljem.

V soboto bo jasno in vroče s popoldanskimi nevihtami. Tudi v nedeljo in ponedeljek bo večinoma jasno vreme s popoldanskimi nevihtami. V torek in sredo pa bo več oblačnosti, padavine bodo pogostejše. V soboto bodo najvišje dnevne temperature marsikje nad 30 stopinj, potem bo manj vroče.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti bo v krajih južno in vzhodno od nas.
Jutri bo v Alpah spremenljivo oblačno s plohami, drugje bo v glavnem jasno. Ob severnem delu Jadrana bo zapihala rahla burja.


Gorski svet
Danes bo zjutraj in del dopoldneva pretežno oblačno, potem se bo od zahoda jasnilo. Čez dan bo nastajala kopasta oblačnost, popoldne je možna kakšna kratkotrajna ploha ali nevihta. Pihal bo rahel severni do severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Jutri bo spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo občasno v megli. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Vremenski pojavi na dan 17. maj:
17.5.1967
Drugi dan obilnega deževja v višje ležečih predelih zahodne in severne Slovenije, do 7. ure naslednjega dne je v 72 urah v nekaterih krajih padlo več kot 200 milimetrov padavin. Pri Domu na Komni so izmerili 233 milimetrov, v Kneških Ravnah nad dolino Bače 232 milimetrov, v Lepeni pod Krnom 208 milimetrov, v Kamniški Bistrici 202 milimetrov in v Plavah v Spodnji Soški dolini 189 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Jijel | kamera