Torek, 16. avgust 2022, 20:48
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.5.2022

Vremenska napoved - 1. maj 2022

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2022 > maj > 1. 5. 2022
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 1. maj 2022.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.5.2022Popoldne bo pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, ki se bodo marsikje nadaljevale v večer in v noč na ponedeljek. Zlasti na jugovzhodu bodo možni tudi močnejši nalivi. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 20 °C.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine, ki bodo pogostejše v prvem delu dneva. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem rahla burja. Jutranje temperature bodo od 6 do 12, čez dan bodo najvišje temperature v alpskih dolinah približno 13, drugje od od 15 do 21 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek in sredo kaže na več jasnega vremena, verjetnost popoldanskih ploh bo nekoliko manjša. Topleje bo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 5. do 10. maja
Nad zahodnim in južnim Sredozemljem se bo poglobilo ciklonsko območje, ki se bo ob koncu tedna najverjetneje približalo našim krajem. Za njim se bo verjetno iznad zahodne Evrope nad naše kraje razširilo območje visokega zračnega tlaka.

V četrtek kaže na deloma jasno vreme s spremenljivo oblačnostjo, zlasti popoldne bodo nastale krajevne plohe ali nevihte. Pihal bo jugozahodni veter. V petek in soboto kaže na bolj oblačno vreme z občasnimi padavinami. V nedeljo se verjetnost za padavine že zmanjša. Od ponedeljka naprej pa bo vreme najverjetneje stabiliziralo. Precej jasno bo, pihal bo vzhodni veter. Čez dan bodo najvišje temperature približno 20 °C.


Sosednje pokrajine
Pretežno oblačno bo. Ob Jadranu bo v glavnem suho, drugje bodo zlasti sredi dneva, popoldne in zvečer nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte.


Gorski svet
Danes bo v glavnem oblačno in megleno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, ki bodo pogostejše sredi dneva in popoldne. Možna je tudi kakšna nevihta. Snežilo bo nad približno 1800 m. Pihal bo v glavnem šibak jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov pa približno -3 °C.

Jutri bo pretežno oblačno in pogosto megleno, še se bodo pojavljale krajevne padavine, ki bodo pogostejše v prvem delu dneva. Snežilo bo nad približno 1900 m. Pihal bo v glavnem šibak veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov pa približno -2 °C.

Vremenski pojavi na dan 1. maj:
1.5.1976
Mesec maj se je začel z zelo hladnim jutrom, po nižinah v notranjosti je bila slana. V Babnem Polju se je ohladilo na minus 8,0 stopinj C, na Letališču Brnik so izmerili minus 4,7 stopinj C, v Kočevju minus 3,9 stopinj C, v Murski Soboti minus 3,8 stopinj C v in Ljubljani minus 1,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Bach Long Vi | webcams bing