Ponedeljek, 24. januar 2022, 17:52
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.7.2021

Vremenska napoved - 31. julij 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > julij > 31. 7. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 31. julij 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.7.2021Popoldne bo v južni Sloveniji v glavnem jasno. Drugje bo spremenljivo oblačno s krajevnimi nevihtami, ki bodo z večjo verjetnostjo v severni polovici države. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 31, na jugovzhodu do 34 °C.
Preko noči se bo oblačnost povečala, plohe in nevihte bodo do jutra že zajele večji del Slovenije. Zjutraj bodo najnižje temperature od 14 do 20, ob morju približno 22 °C.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. Čez dan bodo najvišje temperature od 22 do 27, ob morju in ponekod na vzhodnem delu države do 29 °C.

Opozorilo: Danes ter preko noči in jutri bodo ob nevihtah možna krajevna neurja z močnimi nalivi, sunki vetra, ni izključen tudi pojav toče.
V ponedeljek bo v začetku oblačno s krajevnimi padavinami, ob morju tudi nevihtami. Popoldne se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo prehodno zapihala rahla burja, ponekod drugje pa severovzhodnik. V torek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in posamezne nevihte.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 4. do 9. avgusta
Ob zahodnem višinskem vetru se bodo atlantski frontalni valovi prek zahodne in srednje Evrope hitro pomikali od zahoda proti vzhodu in občasno vplivali na vreme pri nas.

Do vključno petka ali sobote bo spremenljivo vreme, vsak dan se bodo pojavljale krajevne padavine, deloma plohe in nevihte. V nedeljo in ponedeljek se bo verjetnost za padavine zmanjšala. Temperature po nižinah bodo od 25 do 29 °C, nekoliko topleje bo proti koncu obdobja.


Sosednje pokrajine
Danes bo jasno in vroče, v krajih severno in zahodno od nas pa spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami.


Gorski svet
Popoldne bo spremenljivo oblačno in ponekod megleno. Pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte. Pihal bo rahel, občasno ponekod zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 19, na višini 2500 metrov pa približno 11 °C.

Jutri bo megleno in pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. Pihal bo zmeren do močan južni do zahodnik. Proti večeru bo slabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura sredi dneva približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 8 °C.

Vremenski pojavi na dan 31. julij:
31.7.1958
Izjemno toplo jutro, še posebej na Primorskem. V Ajdovščini se je ohladilo le do 24,5 stopinj C, v Komnu na Krasu do 24,3 stopinj C, v Kopru do 24,0 stopinj C ter v Postojni in Čepovanu do 19,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Tazaghine | bivak