Ponedeljek, 24. januar 2022, 08:37
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.7.2021

Vremenska napoved - 3. julij 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > julij > 3. 7. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 3. julij 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.7.2021Popoldne bo pretežno jasno. Čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 29 °C.
Preko noči se bo od zahoda nebo pooblačilo v večjem delu države, v zahodni in osrednji Sloveniji se bodo začele pojavljati plohe in nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 14 do 19 °C.
Jutri dopoldne bodo krajevne padavine segle še nekoliko vzhodneje, čez dan pa bodo precej manj pogoste in občasno bo sijalo sonce, ki ga bo več na severovzhodu ter ob morju. Čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 27 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V noči iz nedelje na ponedeljek bo dež z nevihtami od zahoda prehodno zajel večji del Slovenije. V ponedeljek zjutraj bodo padavine ponehale in od zahoda se bo nebo zjasnilo. Čez dan bo možna še kakšna manjša ploha. V torek bo precej jasno in vroče.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 7. do 12. julija
Nad srednjo Evropo in Balkanom bo v sredo in četrtek šibko območje visokega zračnega tlaka s precej toplo zračno maso. Predvidoma v noči iz četrtka na petek bo naše kraje prešla hladna fronta. Nato bo k nam dotekal nekoliko hladnejši in suh zrak. Naslednja manjša motnja bo srednjo Evropo in Alpe prešla predvidoma v nedeljo.

V sredo in četrtek bo pretežno jasno in vroče. V četrtek proti večeru bodo zlasti na severnem delu države možne posamezne nevihte. Od petka dalje bo ponovno v glavnem jasno, vendar nekoliko hladneje.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo jasno, v Alpah lahko proti večeru nastane kakšna nevihta.
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, v krajih severno in vzhodno od nas bo v glavnem brez padavin, drugje se bodo pojavljale krajevne padavine, ki bodo popoldne redkejše.


Gorski svet
Danes bo dopoldne pretežno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo lahko občasno v oblakih. Plohe in nevihte bodo malo verjetne. Pihal bo rahel veter v začetku zlasti severne do severozahodne smeri, potem v glavnem šibak jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, ponekod občasno megleno. V prvem delu dneva se bodo pojavljale padavine, deloma nevihte, popoldne pa bodo precej redkejše in oblačnost se bo ponekod trgala. Manj možnosti za padavine bo na Pohorju ter v vzhodnih Karavankah. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov približno 7 °C.

Vremenski pojavi na dan 3. julij:
3.7.1979
Zelo svež julijski dan z nekaj dežja. Ob dveh popoldne je bilo v Ratečah in na Vojskem nad Idrijo le 6,6 stopinj C, v Postojni 9,7 stopinj C, v Ljubljani in Murski Soboti 11,4 stopinj C in v Portorožu 14,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Karamea Bight | hike