Ponedeljek, 24. januar 2022, 08:38
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.7.2021

Vremenska napoved - 2. julij 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > julij > 2. 7. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 2. julij 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.7.2021Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, ponekod na vzhodnem delu države tudi pretežno oblačno. Nastalo bo nekaj ploh ali neviht. Čez dan bodo najvišje temperature od 22 do 26, na Primorskem do 29 °C.


Jutri bo v glavnem jasno. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 15, na Primorskem do 17, čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 29 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in plohami ali nevihtami. V noči iz nedelje na ponedeljek in v ponedeljek dopoldne bo deževalo, v ponedeljek popoldne se bo nebo zjasnilo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 6. do 11. julija
Nad srednjo Evropo in Balkanom bo vztrajalo šibko območje visokega zračnega tlaka, vremenske motnje bodo proti vzhodu potovale severno od Alp. Do petka bo z zahodni veterom k nam dotekal precej topel in suh zrak.

Od torka do predvidoma petka bo jasno in vroče s temperaturami nad 30 °C. Ob koncu tedna pa bo vročina popustila, vendar bo še vedno dokaj jasno.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v glavnem jasno, zlasti v Alpah bodo krajevne plohe ali nevihte.
Jutri bo v glavnem jasno, v Alpah lahko zvečer nastane kakšna nevihta.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod megleno. Zlasti sredi dneva in popoldne bodo posamezne plohe in nevihte. Pihal bo rahel severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Jutri bo dopoldne pretežno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi so lahko občasno v megli. Pihal bo rahel severozahodni do zahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 °C.

Vremenski pojavi na dan 2. julij:
2.7.2007
V popoldanskih urah se je nad Vrhniko in okolico razbesnelo neurje z izjemno količino padavin, v nekaterih krajih je v nekaj urah padlo preko 150 milimetrov padavin. Naslednjega dne zjutraj so na Vrhniki izmerili 181 milimetrov, v Logatcu 110 milimetrov in na Hrušici 97 milimetrov padavin v enem dnevu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Rethimno | hike.uno