Ponedeljek, 24. januar 2022, 07:47
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
10.7.2021

Vremenska napoved - 10. julij 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > julij > 10. 7. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 10. julij 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 10.7.2021Popoldne bo jasno. Pihal bo vzhodnik, na Primorskem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 29, na Primorskem do 32 °C.
Jutri bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo rahla burja. Drugje bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo od 13 do 19, ob morju približno 22, čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 29, na Primorskem do 32 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek in torek bo precej jasno in ponovno vroče. V torek zvečer bodo na severozahodu vročinske nevihte. V noči iz torka na sredo bodo padavine z nevihtami zajele vso Slovenijo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 14. do 19. julija
Od srede do nedelje bodo naši kraji pod vplivom višinskega jedra hladnega in vlažnega zraka, potem se bo predvidoma okrepilo območje visokega zračnega tlaka s središčem nad zahodno Evropo.

Kaže na bolj spremenljivo vreme s sončnimi obdobji ter občasnimi krajevnimi padavinami, tudi nevihtami. Nekoliko bolj sveže bo, čez dan bodo najvišje temperature temperature bodo približno 25 °C.


Sosednje pokrajine
Danes bo precej jasno, ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla, v Kvarnerju zmerna burja.
Jutri bo ob severnem delu Jadrana pretežno jasno, drugje spremenljivo oblačno, zlasti sredi dneva in popoldne bodo krajevne nevihte.


Gorski svet
Danes bo precej jasno, čez dan se bodo razvili plitvi kopasti oblaki. Pihal bo rahel veter v glavnem vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 17, na višini 2500 metrov približno 9 °C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, že dopoldne bodo nastajali kopasti oblaki, sredi dneva in popoldne tudi krajevne nevihte. Nekateri vrhovi bodo občasno v megli. Pihal bo rahel veter v glavnem vzhodne in severovzhodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov približno 8 °C.

Vremenski pojavi na dan 10. julij:
10.7.1999
Čez dan je lokalno obilno deževje, ki se je začelo prejšnji dan, ponehalo. V nekaterih krajih so zjutraj naslednjega dne izmerili zelo veliko dvodnevno višino padavin. V Lovrencu na Pohorju je padlo 191 milimetrov, v Gradišču pri Slovenj Gradcu 147 milimetrov, na Otoku pri Cerkniškem jezeru in Hribu v Loškem potoku 136 milimetrov in na Fužini na Dolenjskem 124 milimetrov padavin. Opazovalec na Zbelovski Gori pri Slovenskih Konjicah je izmeril 47 milimetrov padavin v 35-minutnem silovitem nalivu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Aewol-eup | gora