Nedelja, 23. januar 2022, 00:27
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.6.2021

Vremenska napoved - 9. junij 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > junij > 9. 6. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 9. junij 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.6.2021Popoldne bo v glavnem jasno, tu in tam bo nastala kakšna krajevna ploha ali nevihta. Čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 28 °C.
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Razmeroma pogosto se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte. Jutranje temperature bodo od 12 do 17, čez dan bodo najvišje temperature od 22 do 27 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek se bo nadaljevalo nestanovitno vreme, zlasti sredi dneva in popoldne bodo še krajevne plohe ali nevihte.
V soboto bo več jasnega vremena, popoldanske nevihte bodo manj verjetne.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 13. do 18. junija

Smer višinskih vetrov nad Alpami se bo iz severne prek zahodne počasi obračala na jugozahodno. Tako bo k nam postopno pritekal toplejši in bolj suh zrak.

Od nedelje do petka kaže na v glavnem jasno poletno vreme, verjetnost popoldanskih neviht bo zelo majhna. Najvišje dnevne temperature se bodo približale 30 stopinjam.


Sosednje pokrajine
Večinoma bo jasno vreme, zlasti popoldne pa bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Manj verjetne bodo ob morju in v krajih vzhodno od nas.


Gorski svet
Danes bo v prvem delu dneva precej jasno, čez dan pa se bo razvila kopasta oblačnost in nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Nastala bo tudi kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo rahel severni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, nekateri vrhovi bodo v oblakih. Sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe ali nevihte. Pihal bo v glavnem šibak severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Vremenski pojavi na dan 9. junij:
9.6.1983
Sončen dan z izjemno velikim dnevnim hodom temperature. Zjutraj je bila v nekaterih krajih na Notranjskem slana, po nižinah se je popoldne ogrelo na približno 30 stopinj C. V Babnem Polju se je z jutranjih -0,5 stopinj C ogrelo na 25,6 stopinj C; v Kočevju s 3,6 stopinj C na 28,6 stopinj C, v Stari Fužini v Bohinju s 6,0 stopinj C na 29,6 stopinj C in v Celju s 6,4 stopinj C na 29,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Asilah | hike.uno