Nedelja, 23. januar 2022, 01:30
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.6.2021

Vremenska napoved - 12. junij 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > junij > 12. 6. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 12. junij 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.6.2021Popoldne bo dokaj jasno, zlasti v severni in severovzhodni Sloveniji bodo nastale posamezne plohe ali nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 29 °C.
Jutri bo v glavnem jasno. Na severovzhodu je v jutranjem času možna kakšna ploha, popoldne pa lahko kakšna ploha nastane tudi drugje. Ponekod bo zapihal veter severnih in vzhodnih smeri, na Primorskem čez dan rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 18, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 27, na Primorskem do 30 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek bo precej jasno in nekoliko hladneje. Na Primorskem bo še pihala burja.
V torek bo jasno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 16. do 21. junija

Na našimi kraji bo v glavnem vztrajalo območje visokega zračnega tlaka. V višinah bodo prevladovali vetrovi severnih smeri.

Od srede do prihodnjega ponedeljka kaže na v glavnem jasno poletno vreme s temperaturami približno 30 °C. Verjetnost popoldanskih ploh in neviht se ob koncu prihodnjega tedna nekoliko poveča.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo jasno, zlasti v krajih severno in vzhodno od nas bodo nastale posamezne plohe ali nevihte.
Jutri bo v krajih severno in vzhodno od nas v začetku še pretežno oblačno s krajevnimi padavinami. Popoldne se bo povsod nebo zjasnilo. Ponekod bo pihal severovzhodnik, ob severnem delu Jadrana bo popoldne zapihala burja.


Gorski svet
Danes bo v začetku delno jasno. Čez dan bo nastajala kopasta oblačnost, nekateri vrhovi bodo lahko v oblakih. Popoldne bo nastalo nekaj ploh ali neviht. Pihal bo v glavnem šibak veter severne smeri, ki se bo popoldne krepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Jutri v prvem delu dneva bo lahko v hribih vzhodne Slovenije več zmerne oblačnosti, pade lahko kakšna kaplja dežja. Popoldne bo povsod deloma jasno s kopasto oblačnostjo. Ni izključena kakšna popoldanska ploha. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Vremenski pojavi na dan 12. junij:
12.6.2003
Drugi v nizu treh zaporednih zelo vročih dni. V Biljah pri Novi Gorici so izmerili 37,0 stopinj C, v Metliki se je živo srebro povzpelo na 35,8 stopinj C, na Bizeljskem na 35,6 stopinj C, na Letališču Portorož na 35,0 stopinj C in v Murski Soboti na 34,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Grand-Bassam | alps bing