Nedelja, 23. januar 2022, 00:36
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
26.4.2021

Vremenska napoved - 26. april 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > april > 26. 4. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 26. april 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 26.4.2021Popoldne bo pretežno oblačno, tu in tam bo občasno rahlo deževalo. Čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 12, na Primorskem od 15 do 18 °C.
Jutri bo oblačno, občasno bo deževalo. Ponekod bo pihal vzhodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 8, na Goriškem in ob morju približno 10, čez dan bodo najvišje temperature od 7 do 11, na Primorskem do 15 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo pretežno oblačno, zlasti v južni polovici države bo občasno rahlo deževalo.
V četrtek bo na vzhodnem delu države v glavnem jasno, drugje bo pretežno oblačno. V zahodni in ponekod v osrednjem delu države bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik, topleje bo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 30. aprila do 5. maja
Do nedelje bo k nam iznad Sredozemlja pritekal razmeroma topel in vlažen zrak. V noči iz nedelje na ponedeljek nas bo predvidoma prešla vremenska motnja, potem pa se bo nad območjem Alp okrepilo območje visokega zračnega tlaka.

Od petka do nedelje bo več sonca na vzhodnem delu države in več oblakov z nekaj dežja na zahodnem delu države Slovenije. Pihal bo jugozahodnik, popoldanske temperature bodo približno 20 °C. V noči iz nedelje na ponedeljek bo dež zajel vso Slovenijo in v ponedeljek ponehal. Sledilo bo nekaj v glavnem sončnih dni.


Sosednje pokrajine
Danes bo pretežno oblačno, občasno bo ponekod rahlo deževalo.
Jutri bo oblačno, občasno bo deževalo. Več dežja bo na Hrvaškem. Še bo razmeroma hladno.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, občasno bodo manjše padavine. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 1100 m. Pihal bo rahel jugovzhodni veter, v visokogorju ter popoldne tudi v sredogorju pa jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -4 °C.

Jutri bo oblačno in megleno, občasno bodo padavine. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 1300 m. Pihal bo v glavnem šibak vzhodni do jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov pa približno -3 °C.

Vremenski pojavi na dan 26. april:
26.4.1962
Zadnji dan zelo toplega in jasnega vremenskega obdobja. V Solkanu pri Novi Gorici se je ogrelo do 27,8 stopinj C, v Tolminu do 27,7 stopinj C, v Braniku na Krasu do 27,6 stopinj C, v Črnomlju do 27,5 stopinj C in v Dragonji v Istri do 26,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Yap Inseln | cottage bing