Nedelja, 23. januar 2022, 00:40
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.4.2021

Vremenska napoved - 25. april 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > april > 25. 4. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 25. april 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.4.2021Popoldne bo od severa več spremenljive kopaste oblačnosti, v notranjosti Slovenije bo nastalo nekaj kratkotrajnih ploh. Proti večeru bo zapihal severovzhodni veter. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 22 °C.
Preko noči se bo postopno povsod nebo pooblačilo, občasno bo v nekaterih krajih rahlo deževalo. Na Primorskem bo zapihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 8, na Primorskem približno 10 °C.
Jutri bo oblačno. Ob morju bo v glavnem brez padavin, drugje bodo občasno rahle padavine, ki bodo proti večeru prehodno ponehale. Meja sneženja bo med 1100 in 1400 m nad morjem. Burja na Primorskem bo čez dan ponehala. Čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 12, na Primorskem od 15 do 18 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek bo oblačno, občasno bo deževalo. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 1300 m. Ponekod bo pihal vzhodni veter. Hladno bo.
V sredo bo v začetku oblačno, popoldne se bo oblačnost trgala. Zlasti v južni polovici države bodo občasno krajevne padavine. Spet bo topleje.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 29. aprila do 4. maja
V četrtek bo nad zahodno in srednjo Evropo območje nizkega zračnega tlaka. Hladna fronta bo v petek potovala čez srednjo Evropo proti vzhodu in zvečer ali v noči iz petka na soboto oplazila Slovenijo. Ob koncu tedna in v ponedeljek bomo pod vplivom anticiklona, ki bo v torek oslabel.

V četrtek bo na vzhodnem delu države dokaj jasno, na zahodnem delu države pa bo občasno deževalo. V petek bo dež prehodno zajel vso Slovenijo. Ob koncu tedna bo v glavnem brez padavin in malo hladneje. Tudi v ponedeljek in torek bo v glavnem brez padavin.


Sosednje pokrajine
Danes bo v začetku še jasno, popoldne pa bo vse več spremenljive oblačnosti, nastalo ob nekaj kratkotrajnih ploh. Ob morju bo pretežno jasno in suho.
Jutri bo pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo, občutno se bo ohladilo. Ob severnem delu Jadrana bo v glavnem brez padavin, dopoldne bo prehodno pihala rahla burja.


Gorski svet
Danes zjutraj bo v začetku še pretežno jasno, čez dan pa bo začela nastajati kopasta oblačnost. Popoldne bo nastalo nekaj kratkotrajnih ploh. V visokogorju bo pihal rahel severozahodni veter, nižje šibak veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno -1 °C.

Jutri bo oblačno in megleno, občasno bodo rahle padavine. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 1300 m. Pihal bo južni do jugovzhodni veter, v visokogorju ter popoldne tudi v sredogorju, jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov pa približno -3 °C.

Vremenski pojavi na dan 25. april:
25.4.1979
Izjemno obilno deževje in sneženje v višjih predelih severne in zahodne Slovenije je oslabelo, zjutraj so v veliko krajih izmerili največjo 24 urno količino padavin v mesecu aprilu. Največ padavin, 286 milimetrov, je padlo v Plužni pri Bovcu; v bližnji Žagi so jih izmerili 268 milimetrov, v Mrzli Rupi nad Idrijo 216 milimetrov, v Bohinjski Bistrici 182 milimetrov, v Kamniški Bistrici 178 milimetrov in v Škofji Loki 111 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Odongdo | izlet