Nedelja, 23. januar 2022, 01:01
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
23.4.2021

Vremenska napoved - 23. april 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > april > 23. 4. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 23. april 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 23.4.2021Popoldne bo v glavnem jasno, ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature od 16 do 20 °C.
Jutri bo precej jasno, popoldne bo na nebu nekaj visoke koprenaste oblačnosti. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 6, v alpskih dolinah približno -2, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 21 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo v glavnem jasno, popoldne bo oblačnost od severa začela naraščati, v hribovitem svetu bodo možne plohe. V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo. Ohladilo se bo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 27. aprila do 2. maja
Iznad zahodnega Sredozemlja se nam bo približalo ciklonsko območje, ki bo se v torek in sredo prek Jadrana in Alp pomikalo proti severovzhodu. Tudi v nadaljevanju tedna bomo predvidoma na jugozahodnem robu tega ciklonskega območja. Pihali bodo vlažni jugozahodni vetrovi.

V torek bo dež zajel vso državo in do srede dopoldne predvidoma ponehal. Popoldne bodo nastajale krajevne plohe. Tudi v nadaljevanju tedna kaže na spremenljivo vreme s popoldanskimi plohami in posameznimi nevihtami. Bo pa postopno topleje.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo večinoma jasno vreme. V Kvarnerju bo pihala rahla burja.
Jutri bo v glavnem jasno. Burja bo ponehala.


Gorski svet
Danes bo delo jasno s spremenljivo oblačnostjo, sredi dneva ni izključena kakšna snežna ploha. Pihal bo rahel veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov pa približno -4 °C.

Jutri bo v glavnem jasno, sredi dneva in popoldne bo več kopaste oblačnosti. V začetku bo pihal šibek veter severnih smeri, popoldne pa bo zapihal šibak jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa približno -1 °C.

Vremenski pojavi na dan 23. april:
23.4.1968
V večjem delu nižinskega sveta so izmerili najvišjo aprilsko temperaturo od začetka meritev. V Ratečah se je ogrelo na poletnih 25,4 stopinj C, v Celju je bilo 28,8 stopinj C, v Novem mestu 28,9 stopinj C, v Mozirju 29,0 stopinj C in v Ljubljani 29,3 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Hantsindzi | razgled