Petek, 28. januar 2022, 03:01
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.4.2021

Vremenska napoved - 19. april 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > april > 19. 4. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 19. april 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.4.2021Popoldne bo pretežno oblačno. Občasno se bodo pojavljale manjše padavine, ki bodo pogostejše v vzhodni Sloveniji. Ponekod bo pihal veter severnih smeri. Čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 12, na Primorskem do 14 °C.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 7, v alpskih dolinah približno 1, čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 16 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo in četrtek bo v zahodni Sloveniji pretežno oblačno, drugje deloma jasno. Zlasti sredi dneva in popoldne bodo nastajale plohe. Pihal bo veter zahodnih smeri.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 23. do 28.aprila
V začetku obdobja bo na vreme pri nas vplivalo višinsko jedro hladnega zraka nad srednjo Evropo. Predvidoma v noči iz četrtka na petek nas bo prešla manjša vremenska fronta. Nato se bo iznad severozahodne Evrope nad naše kraje razširilo šibko območje visokega zračnega tlaka, ki bo v začetku novega tedna oslabelo.

V petek se bo delno zjasnilo, popoldne bo še lahko nastalo nekaj ploh. Čez vikend kaže na bolj suho in dokaj jasno vreme, popoldanske temperature se bodo približale 20 °C. V začetku prihodnjega tedna pa bo vreme ponovno bolj spremenljivo, verjetnost krajevnih padavin se bo predvidoma ponovno povečala.


Sosednje pokrajine
Danes bo pretežno oblačno, zlasti vzhodno od Slovenije se bo pojavljal rahel dež.
Jutri bo spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami. Ob morju bo v glavnem brez padavin.


Gorski svet
bo pretežno oblačno in ponekod občasno megleno. Občasno se bodo pojavljale v glavnem manjše padavine, nad približno 1100 m kot rahel sneg. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -7 °C.

Jutri dopoldne bo v glavnem oblačno in ponekod megleno, zlasti v gorah severne Slovenije občasno bodo možne rahle padavine. Popoldne se bo ponekod delno zjasnilo, vendar se bo približno vrhov nabirala kopasta oblačnost, nastajale bodo plohe. Pihal bo rahel severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov pa približno -6 °C.

Vremenski pojavi na dan 19. april:
19.4.1949
Ob sončnem vremenu se je čez dan zelo močno ogrelo in popoldne je bilo v notranjosti države zelo toplo za sredino meseca aprila. V Ljubljani se je temperatura z jutranjih 3,7 stopinj C povzpela na 26,1 stopinj C, v Murski Soboti z 0,2 stopinj C na 26,7 stopinj C, v Novem mestu z 1,8 stopinj C na 27,2 stopinj C, v Celju z 0,4 stopinj C na 25,6 stopinj C in v Kranjski Gori s 5,8 stopinj C na 24,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Port Townsend WA | weather bing