Nedelja, 23. januar 2022, 01:10
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.4.2021

Vremenska napoved - 11. april 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > april > 11. 4. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 11. april 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.4.2021Popoldne bo v glavnem oblačno, le v severovzhodni Sloveniji deloma jasno. V zahodni ter delu osrednje in južne Slovenije bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo. Čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 16 °C.
Jutri bo pretežno oblačno z občasnim dežjem, le na vzhodnem delu države bo dopoldne še deloma jasno. Popoldne se bodo padavine postopno širile proti vzhodu. Še bo pihal jugozahodnik, ob morju pa jugo. Jutranje temperature bodo od 6 do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 18, na severozahodu približno 9 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek bo oblačno s padavinami. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo v notranjosti Slovenije spustila do nadmorske višine približno 500 m. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja.
V sredo se bo v zahodnih krajih delno ranebo zjasnilo, drugje bo še zmerno do pretežno oblačno. Ponekod bo pihal severnik.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 15. do 20. aprila
Nad vzhodno Evropo in Balkanom se bo zadrževalo višinsko jedro hladnega in vlažnega zraka. Nad našimi kraji bodo pihali vetrovi severnih smeri.

V večjem delu države pričakujemo zmerno do pretežno oblačno, vendar v glavnem suho vreme. Zlasti v četrtek in petek bo tudi po nižinah vzhodnega dela Slovenije pihal severnik. Čeprav bo razmeroma hladno, pa zaradi oblačnosti in vetra negativnih jutranjih temperatur v glavnem ne pričakujemo. Od sobote naprej bo postopno topleje.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo v krajih vzhodno in severno od nas delno jasno, drugje bo oblačno z občasnim dežjem. Pihal bo jugozahodnik, ob Jadranu jugo.


Gorski svet
Danes bo v glavnem oblačno in ponekod megleno. Zlasti v gorah zahodne in južne Slovenije se bodo pojavljale padavine. Meja sneženja bo na približno 1500 m nad morjem. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov pa približno -2°C.

Jutri bo v glavnem oblačno in ponekod megleno, pojavljale se bodo padavine, ki bodo močnejše na zahodnem delu države. Meja sneženja bo na približno 1700 m nad morjem. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov pa približno -2°C.

Vremenski pojavi na dan 11. april:
11.4.1969
Po hladnem jutru se je kljub le deloma sončnemu vremenu v nekaterih krajih segrelo za preko 20 stopinj C. V Babnem Polju se je po jutranji minimalni temperaturi minus 6,9 stopinj C čez dan segrelo do pomladanskih 19,5 stopinj C, v Kočevju z minus 2,6 stopinj C na 22,3 stopinj C, na Letališču Brnik z minus 3,9 stopinj C na 20,9 ° in Črnomlju z -0,4 stopinj C na 23,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Terschelling | waterfall bing