Ponedeljek, 4. julij 2022, 16:23
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.3.2021

Vremenska napoved - 31. marec 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > marec > 31. 3. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 31. marec 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.3.2021Popoldne bo precej jasno. Čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 25 °C.
Jutri bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Zjutraj bodo najnižje temperature od 1 do 7, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 25 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek bo dopoldne še v glavnem jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. V notranjosti bo zapihal veter vzhodnih smeri.
V noči iz petka na soboto bo dež prehodno zajel večji del Slovenije in v soboto zjutraj v glavnem ponehal. Čez dan se bo delno ranebo zjasnilo, na Primorskem bo zapihala rahla burja. Nekoliko ohladilo se bo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 4. do 9. aprila
V nedeljo in v ponedeljek bomo v območju visokega zračnega tlaka. Že v torek bo Alpe od severozahoda dosegel mrzel polarni zrak, v naši bližini bo nastalo samostojno ciklonsko območje. Od srede do petka bo v višinah k nam od severa doteka dokaj hladen zrak.

V nedeljo in večji del ponedeljka bo dokaj jasno, v ponedeljek popoldne se bo krepil jugozahodnik. V torek bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo spustila dokaj nizko. Od srede do petka kaže na sveže in spremenljivo aprilsko vreme s popoldanskimi plohami.


Sosednje pokrajine
Danes bo precej jasno in popoldne zelo toplo.
Jutri bo v glavnem jasno z nekaj koprenaste oblačnosti.


Gorski svet
Danes bo precej jasno. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Jutri bo delno jasno z nekaj visoke koprenaste oblačnosti. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Vremenski pojavi na dan 31. marec:
31.3.1975
Večdnevno obilno sneženje in deževje je prenehalo. V nekaterih krajih na zahodnem delu države je v petih dneh padlo preko 400 milimetrov padavin. Do 7. ure zjutraj 1. aprila so največ padavin, 419 milimetrov, izmerili v Ukancu v Bohinjski dolini. Podobna količina padavin je bila izmerjena še v Lepeni pod Krnom (418 milimetrov), pri Domu na Komni (417 milimetrov) in v Bovcu (404 milimetrov). Snežna odeja se je v nekaterih krajih v Julijskih Alpah odebelila za preko meter in pol.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Webcam Sistiana | hike abc