Ponedeljek, 4. julij 2022, 16:28
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.3.2021

Vremenska napoved - 30. marec 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > marec > 30. 3. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 30. marec 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.3.2021Popoldne bo precej jasno, ponekod na severovzhodu Slovenije občasno zmerno oblačno. Temperature bodo od 19 do 23 °C.
Jutri bo precej jasno. Popoldne bo ponekod pihal veter južne do vzhodne smeri, na Primorskem pa zahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do 7, najvišje dnevne od 20 do 24 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek bo precej jasno, zjutraj po nekaterih kotlinah zamegljeno. Popoldne se bo nekoliko nebo pooblačilo v vzhodni polovici države, v zahodnih in deloma osrednjih krajih pa bo zapihal jugozahodni veter. V petek bo dopoldne še večino jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 3. do 7. aprila
V noči iz petka na soboto bo hladna fronta prešla naše kraje, vendar se bo v soboto še zadrževala nad severnim Sredozemljem. V nedeljo bomo območju visokega zračnega tlaka. Nato bo nad zahodno Evropo nastal ciklon z vremensko fronto, ki bo v začetku tedna vplivala tudi na vreme pri nas.

V noči iz petka na soboto se bodo padavine najverjetneje razširile nad vso Slovenijo. Ohladilo se bo. V soboto bodo padavine hitro ponehale. V nedeljo bo suho in deloma jasno. V začetku naslednjega tedna pa bodo padavine ponovno verjetnejše, vendar ne kaže na večjo količino. Dnevne temperature bodo približno 15 °C.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo precej jasno, vzhodno od Slovenije pa bo nekaj oblačnosti. Razmeroma toplo bo.
Jutri bo precej jasno in še nekoliko topleje kot danes.


Gorski svet
Danes bo pretežno jasno, na Pohorju ter v vzhodnih Karavankah bo v prvem delu dneva lahko občasno nekaj oblačnosti. Pihal bo rahel, zlasti v visokogorju vzhodnega dela slovenskih gora tudi zmeren veter vzhodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 2 °C.

Jutri bo precej jasno, čez dan bo tu in tam nekaj oblakov. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 2 °C.

Vremenski pojavi na dan 30. marec:
30.3.1951
Julijske Alpe je po zadnjem obilnem sneženju prekrivala izjemno debela snežna odeja. Ob 7. uri zjutraj so pri Domu na Komni (1520 m) izmerili 450 centimetrov, na Predelu (1156 m) 335 centimetrov, na Mrzlem Studencu (1214 m) in Rudnem polju (1347 m) na Pokljuki pa 315 centimetrov oziroma 300 centimetrov visoko snežno odejo.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Fort Wainwright | abc hiker