Ponedeljek, 4. julij 2022, 17:23
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.3.2021

Vremenska napoved - 3. marec 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > marec > 3. 3. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 3. marec 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.3.2021Popoldne bo jasno, ponekod bo lahko nekaj koprenaste oblačnosti. Temperature bodo od 13 do 18 °C.
Jutri bo jasno s koprenasto oblačnostjo, po hribih na zahodnem delu države pa se bodo čez dan začeli nabirati oblaki. V večjem delu države bo sredi dneva zapihal jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do 0, ob morju približno 3, čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 17 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek bo pretežno oblačno. Dopoldne bodo tu in tam manjše krajevne padavine. Popoldne se bodo nekoliko okrepile in postale pogostejše. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem zvečer burja. Hladilo se bo, meja sneženja se bo spuščala, zvečer bo lahko ponekod za krajši čas snežilo tudi do nižin. V prvem delu noči na soboto bodo padavine hitro ponehale. Do sobote zjutraj se bo že v glavnem nebo zjasnilo in čez dan bo precej jasno. Na Primorskem bo pihala zmerna burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 7. do 12. marca
V nedeljo in ponedeljek bo nad nami območje visokega zračnega tlaka, ki bo v torek ponovno oslabelo. Med sredo in četrtkom nad bo predvidoma prešla vremenska fronta.

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno jasno in nekoliko toplejše vreme. Nato bo postopno ponovno več oblačnosti, v sredo in potem tudi v nadaljevanju pa pričakujemo tudi nekaj padavin.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v glavnem jasno, v krajih zahodno in severno od nas bo popoldne nekaj koprenaste oblačnosti. Čez dan bo razmeroma toplo.
Jutri bo delno jasno, v hribih sosednje Italije ter v Gorskem Kotarju pa bo nastalo nekaj oblačnosti. Zapihal bo jugozahodnik.


Gorski svet
Danes bo precej jasno z nekaj koprenaste oblačnosti. Pihal bo rahel veter zahodnih smeri. Na 1500 m bo temperatura sredi dneva približno 6, na višini 2500 metrov pa približno 2 °C.

Jutri bo v začetku precej jasno z nekaj koprenaste oblačnosti. Čez dan bodo začeli nastajati oblaki po grebenih zahodnih in južnih obronkov Julijskih Alp. Pihal bo v začetku šibak veter zahodnih smeri, ki se bo popoldne krepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura sredi dneva približno 4, na višini 2500 metrov pa približno -2 °C.

Vremenski pojavi na dan 3. marec:
3.3.1965
Močne padavine na zahodnem delu države, ki so se začele 1. marca, so oslabele. Ob 7. uri zjutraj so na nekaterih meteoroloških postajah v pasu od Zgornjega Posočja do Snežnika izmerili preko 150 milimetrov padavin v 48 urah. Največ padavin je bilo v Lepeni, 226 milimetrov, v Idrijski Beli so izmerili 221 milimetrov, na Gomancah pod Snežnikom pa 215 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Dassen Island | formenton