Ponedeljek, 4. julij 2022, 17:45
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.3.2021

Vremenska napoved - 18. marec 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > marec > 18. 3. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 18. marec 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.3.2021Popoldne bo spremenljivo oblačno. Nastale bodo krajevne plohe. Ponekod bo pihal severni do vzhodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 8, na Primorskem do 12 °C.
Jutri bo dokaj jasno, zjutraj bo ponekod v osrednjih krajih nizka oblačnost. Popoldne bodo posamezne kratkotrajne plohe. Ponekod bo pihal severovzhodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od -7 do -1, ob morju in na Goriškem približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 8, na Primorskem do 11 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto bo na Primorskem zmerno, drugje pretežno oblačno s posameznimi krajevnimi plohami. Na Primorskem bo zapihala zmerna burja, drugje severovzhodnik. V nedeljo bo jasno in vetrovno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 22. do 27. marca
V ponedeljek bo južno od nas ciklonsko območje, ki ne bo imelo večjega vpliva na vreme pri nas. V nadaljevanju tedna se bo od zahoda tudi k nam razširilo območje visokega zračnega tlaka, začel bo pritekati nekoliko toplejši zrak.

V vsem obdobju kaže na v glavnem brez padavin in dokaj jasno vreme. V ponedeljek bo pihal severovzhodnik, na Primorskem burja. Od srede naprej bo postopno topleje.


Sosednje pokrajine
Delno jasno bo z občasno povečano oblačnostjo, zlasti v Alpah in vzhodno od Slovenije bodo nastale kratkotrajne krajevne plohe. Pihal bo severovzhodni veter.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Zlasti sredi dneva in popoldne bodo nastale krajevne snežne plohe. Pihal bo v glavnem šibak veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -6, na višini 2500 metrov pa približno -14 °C.

Jutri bo dopoldne delno jasno, popoldne pa bo spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Zlasti sredi dneva in popoldne bodo nastale krajevne snežne plohe. Pihal bo v glavnem šibak veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -6, na višini 2500 metrov pa približno -14 °C.

Vremenski pojavi na dan 18. marec:
18.3.2005
Zlasti na Gorenjskem je bilo za mesec marec neobičajno toplo. Na letališču Brnik se je segrelo do 23,5 stopinj C, v Lescah do 23,0 stopinj C in v Bohinjski Češnjici do 21,9 stopinj C. Najtopleje je bilo sicer v Beli krajini, v Metliki so izmerili 26,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Figueira da Foz | panorama