Ponedeljek, 24. januar 2022, 07:37
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.1.2021

Vremenska napoved - 18. januar 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > januar > 18. 1. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 18. januar 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.1.2021Popoldne bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Čez dan bodo najvišje temperature od -1 do 4, na Primorskem do 7 °C.
Jutri se bo na Primorskem in Notranjskem postopno nebo pooblačilo. Drugje bo v začetku nekaj sonca, zjutraj bo lahko ponekod po nižinah tudi malo megle. Sredi dneva in popoldne bo ponovno več oblačnosti. Ponekod bo zapihal jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od -10 do -3, ob morju malo nad 0, čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 7, ob morju približno 8 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo na severovzhodu delno jasno, drugje pretežno oblačno. V zahodni polovici države bodo občasno manjše padavine, po nižinah bo deževalo. Pihal bo jugozahodnik. V četrtek bo na vzhodem delu države pretežno oblačno in suho. Drugje bo oblačno in občasno bodo rahle padavine. Meja sneženja bo med 900 in 1200 m nadmorske višine. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 22. do 27. januarja

Od petka do nedelje bo nad zahodno Evropo in severno Evropo vztrajalo obsežno ciklonsko območje, naši kraji bodo v petek še pod vplivom toplejših in bolj vlažnih zahodnih in jugozahodnih vetrov, v soboto pa se bo nekoliko ohladilo. Po naslednjem vikendu trenutno kaže na bolj suho vreme.

Večinoma bo oblačno vreme. V petek in soboto bodo občasno padavine, ki jih bo več v zahodnih krajih. Po nižinah bo v glavnem deževalo, v soboto se bo meja sneženja spustila pod približno 500 m nadmorske višine. V nedeljo in ponedeljek bo suho, potem bodo zlasti v severovzhodnih krajih prehodno možne rahle padavine. Čez dan bodo tudi po ohladitvi dnevne temperature približno 5 stopinj nad ničlo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo.
Jutri Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod bodo tudi daljša sončna obdobja. Popoldne bo zapihal jugozahodnik.


Gorski svet
Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo zmeren severozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov pa približno -12 °C.

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo v glavnem zmeren zahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura od -5 do 0, na višini 2500 metrov pa približno -8 °C.

Vremenski pojavi na dan 18. januar:
18.1.2000
Po mrzlem jutru se je čez dan ob sončnem in vetrovnem vremenu v nekaterih krajih izjemno močno segrelo. Na Letališču Brnik se je temperatura z jutranjih minus 10,1 stopinj C povzpela do 12,6 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu z minus 10,6 stopinj C do 9,1 stopinj C, v Lescah z minus 8,0 stopinj C do 11,5 stopinj C, v Postojni z minus 10,2 stopinj C do 8,2 stopinj C, in v Ljubljani z minus 5,8 stopinj C do 12,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Salango Island | vallon