Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:50
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
10.1.2021

Vremenska napoved - 10. januar 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > januar > 10. 1. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 10. januar 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 10.1.2021Popoldne bo oblačno, zlasti v južni in osrednji Sloveniji bo rahlo snežilo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od -3 do 1, na Primorskem do 7 °C.
Jutri bo v severnih in zahodnih krajih deloma jasno, drugje bo v začetku še pretežno oblačno. Rahlo sneženje na južnem delu države bo dopoldne ponehalo. Popoldne se bo od severozahoda postopno jasnilo. Na Primorskem bo dopoldne še pihala zmerna do močna burja, popoldne pa bo počasi slabela. Zjutraj bodo najnižje temperature do -6 do -1, v alpskih dolinah do -12, na Primorskem približno 3, čez dan bodo najvišje temperature približno 0, na Primorskem do 6 °C.

Opozorilo: Do ponedeljka opoldne bodo najmočnejši sunki burje zlasti v Vipavski dolini lahko dosegali hitrost med 100 in 120 km/h.
V torek in sredo bo pretežno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Zjutraj bo ponekod po nižinah možna megla.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 14. do 19. januarja
Nad Evropo bodo prevladovali severni do severozahodni višinski vetrovi. Proti Alpam bo dotekal hladen in občasno tudi bolj vlažen zrak. Na severni strani Alp bo občasno snežilo.

Po Sloveniji bo deloma jasno z občasno povečano oblačnostjo, vendar v glavnem suho vreme. V sredo in v četrtek bo ponekod pihal severozahodnik. Temperature bodo zimskemu času primerne.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem oblačno, na severnem delu države Hrvaške bo občasno rahlo snežilo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala zmerna do močna burja.
Jutri bo v krajih jugovzhodno od nas še oblačno z občasnim rahlim sneženjem, drugje se bo postopno delno ranebo zjasnilo. V Kvarnerju bo še pihala zmerna do močna burja.


Gorski svet
Danes bo v glavnem oblačno, občasno tudi megleno, ponekod bo naletaval sneg. Pihal bo zmeren severovzhodnik Na višini 1500 metrov bo temperatura -9, na višini 2500 metrov pa -13 °C.

Jutri bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Pihal bo zmeren severovzhodnik, ki bo popoldne slabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura -9, na višini 2500 metrov pa približno -12 °C.

Vremenski pojavi na dan 10. januar:
10.1.1992
Predvsem na vzhodnem delu države je bilo jutro neobičajno toplo za sredino zime. V Novem mestu so ob 7. uri zjutraj namerili 10,2 stopinj C, v Celju je bilo 9,6 stopinj C, v Murski Soboti 9,1 stopinj C, v Ljubljani in Kočevju pa 8,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Macquarie-Is. | detail bing