Petek, 6. avgust 2021, 00:54
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
13.9.2020

Vremenska napoved - 13. september 2020

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 13. september 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 13.9.2020Danes bo precej jasno. Ponekod bo pihal vzhodnik, na Primorskem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 29, na Primorskem do 32 °C.
Jutri bo v glavnem jasno, jutro bo ponekod po nižinah megleno. Še bo pihal rahel vzhodnik, na Primorskem rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 16, v krajih z burjo približno 19, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 28, na Primorskem do 31 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek se bo nadaljevalo jasno in zelo toplo vreme. Na Primorskem bo še pihala rahla burja.
Tudi v sredo bo še jasno in zelo toplo, popoldne bo v gorah možna kakšna nevihta.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 17. do 22. septembra
V četrtek bo srednjo Evropo dosegla hladna fronta in se v noči iz četrtka na petek oslabljena pomaknila prek Slovenije. Za njo se bo iznad severne Evrope do zahodnega Balkana razširilo območje visokega zračnega tlaka. Proti Alpam in Balkanu bo od severa pritekal hladnejši zrak.

V četrtek se bodo v severni Sloveniji že dopoldne začele pojavljati krajevne plohe, popoldne in zvečer pa bodo prehodno zajele večji del Slovenije. Možna bo tudi kakšna nevihta. Od petka naprej ponovno kaže na suho, vendar malo hladnejše vreme.


Sosednje pokrajine
Povečini bo jasno in zelo toplo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala v glavnem rahla, v Kvarnerju občasno zmerna burja.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno, nekatera pobočja in vrhovi bodo občasno v oblakih. Pihal bo v glavnem šibak severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov pa približno 9 °C.

Jutri bo spremenljivo oblačno, nekatera pobočja in vrhovi bodo občasno v oblakih. Pihal bo rahel severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov pa približno 11 °C.

Vremenski pojavi na dan 13. september:
13.9.1997
V nekaterih krajih v zahodni Sloveniji je zvečer in sredi noči neobičajno močno deževalo. V Biljah pri Novi Gorici je v poltretji uri padlo izjemnih 165 milimetrov, na Lokvah na Trnovski planoti pa v šestih urah 124 milimetrov padavin. Na padavinski postaji Otlica nad Ajdovščino je 24-urna višina padavin znašala 201 milimetrov, v Šempasu pri Novi Gorici 190 milimetrov in v Hotedršici pri Logatcu ter Voglu v Julijskih Alpah 146 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Torre di Gaffe | presearch