Ponedeljek, 30. november 2020, 11:41
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
4.7.2020

Vremenska napoved - 4. julij 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > julij > 4. 7. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 4. julij 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 4.7.2020Popoldne bo v glavnem jasno z nekaj plitve kopaste oblačnosti. Na Primorskem bo še pihala rahla burja, ki bo proti večeru ponehala. Čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 28, na Primorskem do 30 °C.
Jutri bo precej jasno. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 od 16, ob morju približno 17, čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 31 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek bo v glavnem jasno in vroče. Popoldne bodo na severnem delu države nevihte. V noči iz ponedeljka na torek se bo nebo pooblačilo, poslabšanje vremena z nevihtami bo od severa zajelo večji del države. Na Primorskem bo zapihala zmerna burja. V torek dopoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno, z občasnim dežjem. Popoldne se bo od severa jasnilo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 8. do 13. julija

Nad srednjo Evropo in Alpami se bo okrepilo območje visokega zračnega tlaka, ki bo predvidoma ob koncu prihodnjega tedna oslabelo. V spodnji plasti ozračja bodo nad nami prevladovali vzhodni vetrovi.

Od srede do petka kaže na jasno in postopno ponovno bolj vroče vreme, kakšna nevihta bo možna zlasti nad hribovitimi kraji. Od sobote do ponedeljka se bo verjetnost za padavine povečala, nekoliko se bo ponovno ohladilo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v glavnem jasno, ob Jadranu bo ob šibki burji v začetku še več oblačnosti.
Jutri bo precej jasno, popoldne bo v Alpah nekaj plitke kopaste oblačnosti.


Gorski svet
Danes bo v glavnem jasno s plitko kopasto oblačnostjo. Pihal bo v glavnem šibak severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na 2500 pa približno 8 °C.

Jutri bo v glavnem jasno, popoldne bo nekaj plitke kopaste oblačnosti. Pihal bo v glavnem šibak severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na 2500 pa približno 10 °C.

Vremenski pojavi na dan 4. julij:
4.7.1989
Tretjega meseca junija popoldne in v noči na četrti mesec julij je v nekaterih krajih na Štajerskem in Dolenjskem v močnih nalivih padlo preko 100 milimetrov padavin, do 5. julija zjutraj celo več kot 150 milimetrov. Na Črešnjevcu pri Slovenski Bistrici so do 4. julija zjutraj v enem dnevu izmerili 123 milimetrov, v Gornjem Lenartu pri Brežicah 122 milimetrov, na Bizeljskem 110 milimetrov in v Žetalah v Halozah 107 milimetrov padavin. V 48 urah so največ padavin, 153 milimetrov, izmerili na Pragerskem; v Črešnjevcu je padlo 151 milimetrov, v Žetalah 146 milimetrov in v Topli na Koroškem 144 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Nature's Valley | gora