Četrtek, 3. december 2020, 14:17
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.7.2020

Vremenska napoved - 3. julij 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > julij > 3. 7. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 3. julij 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.7.2020Popoldne bo dež oslabel in v glavnem ponehal, ponekod se bo delno zjasnilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem rahla do zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 25, na Primorskem približno 28 °C.
Jutri bo na Primorskem pretežno jasno, drugje v glavnem jasno z nekaj plitke kopaste oblačnosti. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem rahla burja. Jutranje temperature bodo od 10 do 18, čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 28, na Primorskem do 30 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo in ponedeljek bo precej jasno in znova bolj vroče.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 7. do 12. julija

V torek nas bo prešla hladna fronta. Po njenem prehodu se bo nad srednjo Evropo in Alpami okrepilo območje visokega zračnega tlaka, ki bo predvidoma ob koncu prihodnjega tedna oslabelo. V spodnji plasti ozračja bodo nad nami prevladovali vzhodni vetrovi.

V noči iz ponedeljka na torek in v torek čez dan bo nekaj padavin, v začetku tudi neviht, ozračje se bo osvežilo. Na Primorskem bo zapihala burja. Od srede do nedelje kaže na jasno in postopno ponovno bolj vroče vreme, kakšna nevihta bo možna zlasti nad hribovitimi kraji.


Sosednje pokrajine
Popoldne bodo padavine v glavnem ponehale. Ob Jadranu bo pihala rahla do zmerna burja. Osvežilo se bo.
Jutri bo v glavnem jasno, ob Jadranu ob šibki burji pretežno jasno.


Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno, vrhovi bodo pogosto v oblakih. V prvem delu dneva bodo še pogoste padavine, tudi nevihte. Dež bo popoldne oslabel in v glavnem ponehal, oblačnost se bo trgala. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na 2500 pa približno 6 °C.

Jutri se bo delno zjasnilo. Popoldne bo nastalo nekaj kopaste oblačnosti. Pihal bo v glavnem šibak severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na 2500 pa približno 6 °C.

Vremenski pojavi na dan 3. julij:
3.7.1979
Zelo svež julijski dan z nekaj dežja. Ob dveh popoldne je bilo v Ratečah in na Vojskem nad Idrijo le 6,6 stopinj C, v Postojni 9,7 stopinj C, v Ljubljani in Murski Soboti 11,4 stopinj C in v Portorožu 14,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Naples | hochfeiler