Sreda, 2. december 2020, 01:39
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.7.2020

Vremenska napoved - 12. julij 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > julij > 12. 7. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 12. julij 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.7.2020Popoldne bo na Primorskem pretežno jasno, drugje pa delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem rahla do zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 24, na Goriškem in ob morju približno 26 °C.
Jutri bo v glavnem jasno. Ponekod v notranjosti bo še pihal veter vzhodnih smeri, na Primorskem rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 11, na Goriškem in ob morju približno 15, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 25, na Goriškem in ob morju do 27 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek in sredo bo večinoma jasno vreme.


OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 16. do 21. julija

Od četrtka do torka bodo naši kraji v glavnem na robu območja visokega zračnega tlaka s središčem nad zahodno Evropo. Zlasti v četrtek bo na vreme v slovenskih krajih vplivala višinska dolina hladnega in vlažnega zraka.

V četrtek bo spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami, od petka do torka pa bo v glavnem brez padavin in precej jasno vreme. V četrtek bo prehodno ponovno nekaj stopinj hladneje, potem se bo postopno grelo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo ob severnem delu Jadrana jasno z zmerno burjo, drugje bo občasno še zmerno oblačno.
Jutri bo v glavnem jasno, ob severnem delu Jadrana bo še pihala rahla burja.


Gorski svet
Danes bo dokaj jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodnik. Sveže bo, na višini 1500 metrov bo temperatura sredi dneva približno 10, na višini 2500 metrov približno 3°C.

Jutri bo delno jasno, sredi dneva ponekod tudi zmerno do pretežno oblačno, nekateri vrhovi bodo lahko v oblakih. Pihal bo v glavnem šibak veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura sredi dneva približno 11, na višini 2500 metrov približno 4°C.

Vremenski pojavi na dan 12. julij:
12.7.1968
Predvsem v severovzhodni Sloveniji je bilo čez dan bistveno hladneje kot prejšnji dan. Najvišja dnevna temperatura je bila v Murski Soboti in na Jeruzalemu 14,0 stopinj C, v Mariboru 11,9 stopinj C, na Letališču Brnik 11,4 stopinj C in v Celju 11,3 stopinj C nižja kot dan prej.

12.7.2011
V prevetrenih delih Primorske je bilo jutro izjemno toplo. V Biljah pri Novi Gorici in na meteorološki postaji Koper Markovec je bila minimalna temperatura 24,3 stopinj C, v Dolenjah pri Ajdovščini 23,8 stopinj C in v Godnjah na Krasu 22,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Waterford | abc hiker