Sreda, 25. november 2020, 23:50
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.6.2020

Vremenska napoved - 9. junij 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > junij > 9. 6. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 9. junij 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.6.2020Popoldne bo v glavnem oblačno, še se bodo pojavljale plohe, na zahodnem delu države tudi nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 23 °C.
Preko noči bodo zlasti na zahodnem delu države še možne posamezne plohe. Po nekaterih nižinah bo nastala megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 14, ob morju do 16 °C.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. Zapihal bo jugozahodnik, ob morju jugo. Čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 23 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V noči iz srede na četrtek se bo ranebo zjasnilo, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. V četrtek bo deloma jasno, čez dan bodo še plohe in nevihte. V petek bo pretežno jasno, zapihal bo jugozahodni veter. Topleje bo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 13. do 18. junija
V soboto bodo naši kraji še pod vplivom šibkega območja visokega zračnega tlaka. V nedeljo nas bo najverjetneje znova dosegla višinska motnja, ki se bo v začetku prihodnjega tedna le počasi umikala. Sredi prihodnjega tedna bodo naši kraji najverjetneje ponovno pod vplivom neizrazitega območja visokega zračnega tlaka.

V soboto bo še razmeroma jasno in zelo toplo, najvišja temperatura bo po nižinah približno 27 °C. V nedeljo bo znova spremenljivo s plohami in nevihtami. Tudi v začetku prihodnjega tedna bo še nestalno vreme z občasnimi krajevnimi padavinami. Sredi prihodnjega tedna pa bodo najverjetneje zlasti popoldne nastajale posamezne nevihte. Najvišja dnevna temperatura bo približno 25 °C.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo pretežno oblačno, občasno bodo padavine. Bolj suho bo v krajih vzhodno od nas.
Jutri bo spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami. Ponekod bo zapihal jugozahodnik, ob Jadranu šibak do zmeren jugo.


Gorski svet
Danes bo v glavnem oblačno in megleno s pogostimi padavinami. Popoldne se bodo pojavljale tudi posamezne nevihte. Veter bo v glavnem šibak, pretežno južnih do vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 3 °C.


Jutri bo spremenljivo oblačno in tudi megleno, sončna obdobja bodo kratka. Še bodo pogoste plohe in nevihte. Pihal bo v glavnem šibak veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 2 °C.


Vremenski pojavi na dan 9. junij:
9.6.1983
Sončen dan z izjemno velikim dnevnim hodom temperature. Zjutraj je bila v nekaterih krajih na Notranjskem slana, po nižinah se je popoldne ogrelo na približno 30 stopinj C. V Babnem Polju se je z jutranjih -0,5 stopinj C ogrelo na 25,6 stopinj C; v Kočevju s 3,6 stopinj C na 28,6 stopinj C, v Stari Fužini v Bohinju s 6,0 stopinj C na 29,6 stopinj C in v Celju s 6,4 stopinj C na 29,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ražanj | webcam site