Sobota, 28. november 2020, 18:08
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.6.2020

Vremenska napoved - 8. junij 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > junij > 8. 6. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 8. junij 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.6.2020Popoldne bo oblačno, pogosto bo deževalo, vmes bodo tudi nevihte. Zlasti na zahodnem delu države bodo krajevno možni močnejši nalivi. Najvišje temperature bodo od 14 do 19, na Primorskem do 23 °C.
Jutri bo v glavnem oblačno s pogostimi plohami ali nevihtami. Zjutraj bodo najnižje temperature od 11 do 17, čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 22 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami. V četrtek bo več sonca, čez dan bo še nekaj ploh ali neviht.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 12. do 17. junija
Od petka dalje bo vpliv višinskega območja s hladnim zrakom nad našimi kraji predvidoma slabel, tako da bo vsaj prehodno nekoliko stanovitnejše. Potek v začetku prihodnjega tedna je še precej negotov, vendar zaenkrat je kakšna izrazitejša vremenska sprememba manj verjetna.

V petek in soboto zaenkrat kaže na jasno in toplejše vreme. Od nedelje dalje se nakazuje ponovno malo več možnosti za kakšno popoldansko ploho ali nevihto.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem oblačno s pogostimi padavinami, deloma nevihtami. Manj padavin bo zlasti severovzhodno od nas.
Jutri bo pretežno oblačno s plohami in nevihtami.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s pogostimi padavinami, deloma nevihtami. Veter bo v glavnem šibak, pretežno južnih do vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 3 °C.


Jutri bo oblačno in megleno s pogostimi padavinami, deloma nevihtami. Veter bo v glavnem šibak, pretežno južnih do vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 3 °C.


Vremenski pojavi na dan 8. junij:
8.6.1985
V nalivih, ki so se pojavljali tudi naslednji dan, je zlasti na Gorenjskem in severnem Primorskem padlo veliko dežja. Do jutra naslednjega dne je v 48 urah v Lepeni pod Krnom padlo 148 milimetrov, v Stari Fužini v Bohinju 134 milimetrov, na Bregu pri Bledu 128 milimetrov in v Ratečah 111 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Toli-Toli | alps bing