Ponedeljek, 23. november 2020, 18:06
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.6.2020

Vremenska napoved - 27. junij 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > junij > 27. 6. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 27. junij 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.6.2020Popoldne bo precej jasno. V severnih krajih lahko izjemoma nastane kakšna nevihta. Pihal bo jugozahodni veter. Čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 32 °C.
Jutri bo pretežno jasno. Verjetnost popoldanskih neviht bo majhna. Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 18, čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 33 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek bo v začetku še jasno in vroče, pihal bo jugozahodnik. Popoldne bodo plohe in nevihte najprej zajele kraje na severnem delu države in se kasneje širile proti jugu. Zapihal bo okrepljen severnik.
V torek bodo v začetku še rahle padavine, čez dan se bo delno zjasnilo. Vročina bo popustila.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 1. junija do 6. julija

V višinah bo prevladoval zahodni do jugozahodnik. Izrazitejša višinska motnja nas bo najverjetneje dosegla v petek. Ob koncu tedna bomo za krajši čas pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, ki se bo k nam razširilo od zahoda.

V sredo in v četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zlasti popoldne bodo krajevne nevihte. Najvišje temperature bodo od 25 do 30 °C. V petek nas bo verjetno prešla hladna fronta s padavinami, v začetku bodo tudi nevihte. V soboto kaže na stabilnejše vreme, v nedeljo pa se bo verjetnost za krajevne nevihte ponovno nekoliko povečala.


Sosednje pokrajine
Večinoma bo jasno vreme, le v Alpah bo popoldne nastalo nekaj ploh in neviht.


Gorski svet
Dopoldne bo v zahodnih in južnih julijskih Alpah zmerno oblačno, nekateri vrhovi so lahko v oblakih, drugje bo jasno. Pihal bo rahel do zmeren veter zahodnih smeri. Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, možne bodo posamezne nevihte. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 17, na 2500 pa približno 10 °C.

Jutri bo v začetku jasno, le na območju zahodnih Julijcev je lahko nekaj oblačnosti. Čez dan se bo razvijala kopasta oblačnost, popoldne in zvečer lahko nastanejo posamezne nevihte. Pihal bo rahel jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 19, na 2500 pa približno 11 °C.

Vremenski pojavi na dan 27. junij:
27.6.1961
Nalivi v Zgornjem Posočju in Zgornjesavski dolini. V Logu pod Mangartom so zjutraj naslednjega dne izmerili 170 milimetrov, v Trenti 123 milimetrov, v Soči 112 milimetrov, na Kredarici 107 milimetrov in v Kranjski Gori 101 milimetrov padavin v enem dnevu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ben Khlil | bivak