Torek, 1. december 2020, 05:51
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.6.2020

Vremenska napoved - 25. junij 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > junij > 25. 6. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 25. junij 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.6.2020Popoldne bo spremenljivo oblačno, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo z večjo verjetnostjo v severni polovici države. Ponekod bo pihal vzhodnik, na Primorskem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 27 °C.
Preko noči se bodo krajevne plohe in nevihte lahko pojavljale v večjem delu države, do jutra pa bodo v glavnem ponehale. Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 17, ob morju približno 19 °C.
Jutri bo v glavnem jasno, predvsem v severni Sloveniji bodo popoldne možne krajevne plohe in nevihte. Zapihal bo jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 31 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto in nedeljo bo jasno in vroče, zlasti v gorskem svetu bodo popoldne posamezne nevihte. Pihal bo jugozahodni veter.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 29. junija do 4. julija

V višinah bo prevladoval zahodni do jugozahodnik. Predvidoma v ponedeljek nas bo prešla vremenska fronta, on koncu obdobja pa še ena.

V ponedeljek se bo nebo pooblačilo, pojavljale se bodo plohe in nevihte. V torek se bo delno zjasnilo, v sredo in četrtek kaže na v glavnem jasno vreme z možnostjo kakšne popoldanske nevihte. Predvidoma v petek in soboto pa bo verjetnost za padavine znova večja.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo ob severnem delu Jadrana v glavnem jasno. Drugje bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše v krajih severno od nas.
Jutri bo v glavnem jasno, v Alpah pa spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod megleno s krajevnimi plohami in nevihtami. Pihal bo rahel veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na 2500 pa približno 5 °C.

Jutri bo v začetku precej oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Proti popoldnevu bo več sonca, še bodo možne posamezne nevihte. Pihal bo rahel veter, ki bo z južne smeri obračal na jugozahodno. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na 2500 pa približno 8 °C.

Vremenski pojavi na dan 25. junij:
25.6.2002
Po prehodu hladne fronte s krajevno močnimi padavinami je bila temperatura ob v glavnem oblačnem vremenu ob tretji uri popoldne bistveno nižja kot dan prej. V Celju je bilo le 15,8 stopinj C (dan prej še 32,8 stopinj C), v Novem mestu 16,6 stopinj C (33,4 stopinj C), v Ljubljani 18,2 stopinj C (33,4 stopinj C), v Murski Soboti 19,0 stopinj C (31,2 stopinj C) in v Biljah pri Novi Gorici 21,9 stopinj C (33,9 stopinj C).

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Torquay | panorama bing