Sreda, 25. november 2020, 12:30
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.6.2020

Vremenska napoved - 1. junij 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > junij > 1. 6. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 1. junij 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.6.2020Danes bo v zahodni Sloveniji precej jasno, drugje bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, na vzhodnem delu države tudi pretežno oblačno. Pihal bo severni do severovzhodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 23, na Goriškem in ob morju do 25 °C.
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bodo nastale posamezne plohe. Ponekod bo pihal severni do severovzhodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 5 do 11, na Goriškem in ob morju približno 13, čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 24 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo v glavnem jasno, popoldne bodo nastale krajevne plohe ali nevihte. V četrtek bo zapihal jugozahodni veter. V zahodni in deloma osrednji Sloveniji bo pretežno oblačno, občasno bo v nekaterih krajih deževalo, na vzhodnem delu države pa bo še v glavnem jasno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 5. do 10. junija

V petek se bo nad našimi kraji zadrževalo ciklonsko območje s hladno fronto, v soboto in nedeljo bo nad srednjo Evropo nastalo šibko območje visokega zračnega tlaka. Na začetku prihodnjega tedna bodo naši kraji pod vplivom višinskega jedra hladnega zraka s središčem nad zahodno Evropo.

V petek bo oblačno z dežjem, v soboto in nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in v glavnem brez padavin, na začetku prihodnjega tedna pa bo znova oblačno in deževno vreme.


Sosednje pokrajine
Danes bo v začetku delno jasno, čez dan pa spremenljivo oblačno. Ob severnem delu Jadrana bo jasno.
Jutri bo v začetku delno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno s posameznimi plohami, ki bodo ob Jadranu malo verjetne.


Gorski svet
Danes se bo dopoldne delno zjasnilo, sredi dneva in popoldne pa bo ponovno več oblačnosti. Nekateri vrhovi bodo v oblakih. Pihal bo šibek, v visokogorju ter tudi ponekod v sredogorju na vzhodnem delu države pa zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 3 °C.

Jutri bo dopoldne delno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno, nastajale bodo plohe, nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Pihal bo šibek, v visokogorju zmeren severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Vremenski pojavi na dan 1. junij:
1.6.1955
Meteorološko poletje se je začelo z zelo hladnim jutrom in slano po nekaterih nižinah. Na Zgornjem Jezerskem je bila najnižja temperatura minus 1,0 stopinj C, v Mokronogu so izmerili -0,7 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu in Kočevju pa -0,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Port Macdonnell | lana