Sobota, 27. februar 2021, 05:09
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.5.2020

Vremenska napoved - 21. maj 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > maj > 21. 5. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 21. maj 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.5.2020Popoldne bo v glavnem jasno. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla burja, ki bo zvečer v glavnem ponehala. Čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 22, na Primorskem približno 25 °C.

Jutri bo dopoldne pretežno jasno, popoldne pa zmerno do pretežno oblačno. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 10, na Goriškem in ob morju približno 13, čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 25 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. V noči iz sobote na nedeljo se bo nebo pooblačilo, pričele se bodo padavine, v začetku tudi nevihte. V nedeljo dopoldne bo dež ponehal, popoldne se bo delno zjasnilo. Ohladilo se bo, na Primorskem bo zapihala rahla burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 25. do 30. maja

Ob začetku tedna bomo v območju visokega zračnega tlaka, v višinah bo pihal veter severnih do zahodnih smeri.

Od ponedeljka do sobote bo v glavnem jasno, verjetnost za popoldanske plohe ali nevihte bo majhna. Čez dan bodo najvišje temperature malo nad 20 °C.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo večinoma bo jasno vreme, občasno bo več oblačnosti zlasti v krajih severno od nas. Burja ob severnem delu Jadrana bo do večera ponehala.
Jutri bo dopoldne jasno vreme, popoldne pa zmerno do pretežno oblačno. Popoldne bo v Alpah nastala kakšna ploha.


Gorski svet
Danes bo zjutraj pretežno jasno, s spremenljivo oblačnostjo, nekatera pobočja in vrhovi bodo čez dan občasno v oblakih. Pihal bo zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 3 °C.

Jutri bo zjutraj pretežno jasno, čez dan se bodo razvili kopasti oblaki, nekatera pobočja in vrhovi bodo občasno v oblakih, možna je kakšna ploha. Pihal bo zmeren severerni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 3 °C.

Vremenski pojavi na dan 21. maj:
21.5.1938
V zahodni in severni Sloveniji so zjutraj izmerili veliko, v nekaterih krajih celo rekordno 24 urno višino padavin v mesecu maju. V Mojstrani je padlo 132 milimetrov, v Revenovšah nad Idrijo 119 milimetrov, v Lučah 115 milimetrov, na Planini pod Golico 112 milimetrov ter v Zgornji Besnici nad Kranjem 78 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Odo-ri | monte