Torek, 7. julij 2020, 07:37
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.3.2020

Vremenska napoved - 25. marec 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > marec > 25. 3. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 25. marec 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.3.2020Popoldne bo na Primorskem delno jasno, pihala bo v glavnem zmerna burja. Drugje bo oblačno, zlasti v vzhodni, južni in osrednji Sloveniji bo občasno rahlo snežilo. Pihal bo severovzhodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od -1 do 4, na Primorskem približno 8 °C.
Jutri bo oblačno. Na Primorskem bo v glavnem suho, burja se bo nekoliko okrepila. Drugje bo v začetku rahlo snežilo, popoldne pa po nižinah občasno rahlo deževalo. Še bo vetrovno. Jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem približno 5, čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 6, na Primorskem do 10 °C.

Opozorilo: Na Primorskem bodo najmočnejši sunki burje zlasti v četrtek občasno presegli hitrost 100 km/h.
V petek bo pretežno oblačno in v glavnem suho, burja na Primorskem bo počasi slabela.
V soboto bo zmerno do pretežno oblačno z obdobji jasnega vremena. Burja bo ponehala.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 29. marca do 3. aprila
Vreme nad območjem južne polovice Evrope bo zelo razgibano, sredi tedna naj bi bili v območju visokega zračnega tlaka, proti koncu tedna pa naj bi se bližalo ciklonsko območje.

V nedeljo bo zmerno od pretežno oblačno, ponekod na severnem delu države lahko občasno rahlo dežuje. Bolj oblačno z občasnim dežjem naj bi bilo v ponedeljek, od torka do petka pa kaže na spremenljivo oblačno vreme z razmeroma majhno verjetnostjo za padavine. V nedeljo bodo popoldanske temperature približno 15, od ponedeljka naprej le približno 10 °C. Ob morebitnih jasnih nočeh bodo jutranje temperature ponekod še lahko malo pod lediščem.


Sosednje pokrajine
V krajih zahodno od nas in ob Jadranu bo delno jasno, drugje pretežno oblačno z rahlim sneženjem. Še bo pihal severovzhodnik, ob Jadranu zmerna do močna burja.
Jutri bo pretežno oblačno, v krajih zahodno od nas in ob Jadranu bo v glavnem suho, drugje bodo občasno manjše padavine. Še bo vetrovno.


Gorski svet
Danes bo oblačno in ponekod megleno, občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo zmeren do močan severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -9, na višini 2500 metrov pa približno -15 °C.

Jutri bo oblačno in ponekod megleno, občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo zmeren do močan vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -5, na višini 2500 metrov pa približno -8 °C.

Vremenski pojavi na dan 25. marec:
25.3.1977
V veliko krajih na Primorskem so izmerili najvišjo marčevsko temperaturo od začetka meritev. V Novi Gorici je bilo poletnih 27,1 stopinj C, v Tolminu in Vipolžah 27,0 stopinj C, v Ajdovščini 26,7 stopinj C, v Komnu na Krasu 26,0 stopinj C ter v Čepovanu 22,4 stopinj C. V Ljubljani se je živo srebro dvignilo do 24,6 stopinj C, kar je največ v mesecu marcu od začetka meritev leta 1948 na sedanji lokaciji postaje.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Zaton | path bing