Četrtek, 26. november 2020, 00:01
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.10.2020

Vremenska napoved - 19. oktober 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > oktober > 19. 10. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 19. oktober 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.10.2020Popoldne bo v glavnem jasno, le ponekod v severnih krajih zmerno do pretežno oblačno. Čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 15, na Primorskem do 18 °C.
Jutri bo jasno, zjutraj in del dopoldneva bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Čez dan se bo v zahodni in delu osrednje Slovenije oblačnost povečala, zapihal bo jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 6, na Primorskem do 9, čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 18 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo in četrtek bo zlasti na severnem Primorskem in Notranjskem, občasno pa tudi v delu osrednje Slovenije, zmerno do pretežno oblačno. Drugje bo jasno. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Nekoliko topleje bo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 23. do 28. oktobra

V petek bomo še pod vplivom jugozahodnega višinskega vetra, v soboto nas bo prešla vremenska fronta, za njo pa se bo nad Alpami in zahodnim Balkanom znova okrepilo območje visokega zračnega tlaka.

V petek bo jasno, zlasti v zahodni in delu osrednje Slovenije bo več oblačnosti, ponekod v hribih zahodne Slovenije bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik. V soboto se bo dež nekoliko okrepil in zajel vso Slovenijo in v nedeljo dopoldne povsod ponehal. Od ponedeljka do srede bo brez padavin, po nižinah bo precej megle ali nizke oblačnosti.


Sosednje pokrajine
Suho bo z jutranjo meglo po nekaterih nižinah.


Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in ponekod megleno, popoldne se bodo oblaki trgali. Pihal bo rahel jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov pa približno -2 °C.

Jutri bo na pobočjih zahodnih in južnih Julijcih ter v Notranjskih hribih pretežno oblačno in ponekod megleno, tudi pobočja Kamniških Alp bodo občasno lahko v oblakih. V visokogorju in drugje v gorah bo precej jasno. Krepil se bo jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Vremenski pojavi na dan 19. oktober:
19.10.1934
Zjutraj je bilo zlasti v nekaterih krajih na Notranjskem zimsko mrzlo. V Babnem Polju se je ohladilo na mrzlih minus 13,0 stopinj C, na Rakitni na minus 10,6 stopinj C, v Kranjski Gori na minus 5,4 stopinj C in v Šentilju pod Turjakom na minus 4,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Maemuldo | izlet