Sreda, 26. februar 2020, 08:13
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.1.2020

Vremenska napoved - 2. januar 2020

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 2. januar 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.1.2020Popoldne bo jasno, le po nekaterih nižinah osrednje Slovenije se lahko še zadržuje megla. Čez dan bodo najvišje temperature v krajih z meglo približno 0, drugje od 4 do 10, na Primorskem do 13 °C.
Jutri bo delno jasno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. V prvem delu dneva bo po nekaterih nižinah megla, ki se lahko pojavi tudi ob morju. Zjutraj bodo najnižje temperature od -7 do -2, ob morju približno 2, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 11 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto dopoldne bo precej jasno, popoldne pa se bo oblačnost povečala. V prvem delu dneva bo po nekaterih nižinah megla.
V nedeljo bo v glavnem jasno, zapihal bo veter severnih smeri.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 6. do 11. januarja

Naši kraji bodo še naprej pod vplivom izrazitega območja visokega zračnega tlaka. V torek bo območje visokega zračnega tlaka prehodno oslabelo. V noči iz torka na sredo nas bo ob severozahodnih vetrovih nas bo hitro prešla oslabljena hladna fronta. Ob koncu tedna se bo anticiklon predvidoma znova okrepil.

V ponedeljek bo še prevladovalo jasno vreme. V torek in sredo bo občasno več oblačnosti. V drugi polovici tedna bo predvidoma jasno, po nižinah lahko nastane megla. Omembe vrednih padavin in izrazitejših ohladitev ne pričakujemo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo jasno. Ob Jadranu bo rahla burja ponehala.
Jutri bo precej jasno, več zmerne oblačnosti bo v krajih zahodno od nas. Po nekaterih nižinah bo v prvem delu dneva megla.


Gorski svet
Danes bo jasno. Zapihal bo rahel jugozahodni veter, ki se bo proti večeru nekoliko okrepil. Sredi dneva bo temperatura na 1500 m približno 6, na višini 2500 metrov pa približno 1°C.

Jutri bo deloma jasno, občasno bo povečana visoka koprenasta oblačnost. Zjutraj bo pihal rahel do zmeren severnik, popoldne pa bo zapihal šibak jugozahodni veter. Sredi dneva bo temperatura na 1500 m približno 6, na višini 2500 metrov pa približno 1°C.

Vremenski pojavi na dan 2. januar:
2.1.1962
V južnem delu Slovenije je bilo čez dan zaradi toplega jugozahodni vetera kljub prevladujočemu oblačnemu vremenu za mesec januar zelo milo vreme. V Dragonji se je ogrelo do 17,5 stopinj C, v Kopru do 17,0 stopinj C, v Braniku na Vipavskem do 15,5 stopinj C, v Novem mestu do 14,4 stopinj C in v Lipah na Ljubljanskem barju do 14,1 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Undu Point