Četrtek, 26. november 2020, 05:11
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.9.2018

Vremenska napoved - 1. september 2018

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 1. september 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.9.2018Popoldne bo pretežno oblačno s pogostimi padavinami, vmes bodo tudi nevihte s krajevno močnejšimi nalivi. Čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 21, na Primorskem do 23 °C.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte, ponekod pa bodo tudi daljša obdobja brez padavin. Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 16, ob morju približno 18, čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 22, na Primorskem do 24 °C.

Opozorilo: Ob nalivih lahko hitro in močno narastejo hudourniški vodotoki. Lahko pride do krajevnih razlivanj.
V ponedeljek in torek bo spremenljivo do pretežno oblačno, še se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte, ki bodo pogostejše sredi dneva in popoldne.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 5. do 10. septembra 2018
Višinsko jedro hladnega zraka se bo iznad Panonske nižine pomaknilo nad vzhodno Evropo, nad nami bo sredi tedna zapihal severozahodnik. Ob koncu tedna se bo veter obračal na jugozahodno smer, pritekal bo bolj vlažen zrak.

V sredo in četrtek bo delno jasno z meglo po nižinah v jutranjih urah. Popoldne bo še lahko nastala kakšna ploha. Od petka do ponedeljka bo več oblačnosti, verjetnost za padavine se bo nekoliko povečala. Čez dan bodo najvišje temperature v glavnem od 20 do 25 °C.


Sosednje pokrajine
Spremenljivo do pretežno oblačno bo s pogostimi plohami in nevihtami. Nastajale bodo tudi močnejše nevihte z nalivi.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s pogostimi padavinami in nevihtami. Pihal bo rahel do zmeren veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Jutri bo oblačno in megleno s pogostimi padavinami, deloma nevihtami. Pihal bo rahel jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Vremenski pojavi na dan 1. september:
1.9.1978
Meteorološka jesen se je začela z zelo svežim jutrom, v nekaterih krajih celo s slano. V Babnem Polju se je ohladilo do minus 2,6 stopinj C, v Ratečah je bilo minus 1,2 stopinj C, v Postojni -0,1 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu 0,2 stopinj C, v Volčjem Potoku pri Kamniku 1,5 stopinj C in v Murski Soboti 2,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Wolsong-ri | monte