Torek, 24. november 2020, 18:22
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.8.2018

Vremenska napoved - 18. avgust 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > avgust > 18. 8. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 18. avgust 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.8.2018Danes bo precej jasno, popoldne ali zvečer je možna kakšna vročinska nevihta. Ponekod bo pihal severovzhodnik, na Primorskem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 31, na Primorskem do 33 °C.
Jutri bo v glavnem jasno, ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri. Zjutraj bodo najnižje temperature od 13 do 18, ob morju približno 20, čez dan bodo najvišje temperature od 28 do 32, na Primorskem ob šibki burji do 34 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek in torek bo jasno in vroče. Verjetnost za popoldanske ali večerne vročinske nevihte bo majhna. Na Primorskem bo pihala rahla burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 22. do 27. avgusta 2018
V sredo bodo naši kraji še v območju visokega zračnega tlaka, ki pa bo v četrtek pričelo slabeti. Ob koncu tedna nas bo prešla hladna fronta, nadaljnji razvoj vremena pa je še negotov.

Od srede do vključno petka bo še v glavnem jasno, v četrtek in petek popoldne in zvečer bodo nastale vročinske nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature približno ali malo nad 30 °C. Ob koncu tedna bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi padavinami, v začetku tudi nevihtami. Ohladilo se bo. V zadnjega avgustovskega tedna bo predvidoma vreme precej spremenljivo.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo v glavnem jasno, popoldne bo zlasti v Alpah in v notranjosti Hrvaške nastalo nekaj neviht. V Kvarnerju in pod Velebitom bo pihala burja.


Gorski svet
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, občasno ponekod megleno. Popoldne ali zvečer lahko nastane kakšna vročinska nevihta. Pihal bo v glavnem šibak severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 18, na višini 2500 metrov pa približno 11 °C.

Jutri bo precej jasno, čez dan se bodo razvili kopasti oblaki, nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Verjetnost za vročinske nevihte bo majhna. Pihal bo rahel veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 19, na višini 2500 metrov pa približno 12 °C.

Vremenski pojavi na dan 18. avgust:
18.8.1961
Dan se je začel z neobičajno hladnim jutrom, še posebej na Notranjskem in Primorskem. V Babnem Polju so izmerili le 0,9 stopinj C, v Postojni se je ohladilo do 1,5 stopinj C, v Ilirski Bistrici do 4,6 stopinj C, v Čepovanu do 5,3 stopinj C in v Neblem v Goriških Brdih do 6,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Crescent City CA | weather bing