Sreda, 25. november 2020, 12:00
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.7.2018

Vremenska napoved - 2. julij 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > julij > 2. 7. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 2. julij 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.7.2018Popoldne bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, ponekod še pretežno oblačno. Ponekod bo pihal jugovzhodni veter. Čez dan bodo najvišje temperature od 22 do 26, na Primorskem do 28 °C.
Jutri bo ob morju prevladovalo jasno vreme. Drugje bo v začetku zmerno do pretežno oblačno, popoldne pa delno jasno. Nastale bodo posamezne plohe ali nevihte, najbolj verjetne bodo v severozahodni Sloveniji. Še bo pihal rahel veter vzhodnih smeri, v Vipavski dolini in na Krasu rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 13 do 18, na Primorskem približno 20, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 28, na Primorskem do približno 30 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V noči iz torka na sredo in v sredo čez dan bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo plohe in nevihte. Tudi v četrtek se bo nadaljevalo nestalno vreme s plohami in nevihtami. Soparno bo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 6. do 11. julija 2018

V petek in soboto bo ozračje nad nami še vedno nestabilno, od nedelje do srede pa bodo naši kraji v območju visokega zračnega tlaka. Pritekal bo topel in bolj suh zrak.

V petek in soboto bo nestalno vreme, zlasti popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte, ki bodo v petek pogostejše. Od nedelje do srede bo v glavnem jasno, verjetnost za popoldanske plohe ali nevihte bo razmeroma majhna. Čez dan bodo najvišje temperature približno ali malo nad 30°C.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo delno jasno, ponekod pa še pretežno oblačno. V Alpah bo nastala kakšna ploha ali nevihta.
Jutri bo v začetku zmerno do pretežno oblačno, popoldne pa delno jasno. V Alpah bodo popoldne krajevne nevihte.


Gorski svet
Danes bo v začetku oblačno in megleno, v visokogorju pa se bo že dopoldne nebo zjasnilo. Čez dan se bodo oblaki trgali tudi drugje. Pihal bo rahel veter južnih in zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 8 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod megleno. Popoldne bodo posamezne plohe ali nevihte. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 9 °C.

Vremenski pojavi na dan 2. julij:
2.7.2007
V popoldanskih urah se je nad Vrhniko in okolico razbesnelo neurje z izjemno količino padavin, v nekaterih krajih je v nekaj urah padlo preko 150 milimetrov padavin. Naslednjega dne zjutraj so na Vrhniki izmerili 181 milimetrov, v Logatcu 110 milimetrov in na Hrušici 97 milimetrov padavin v enem dnevu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Mersa Matruh | detail bing