Sreda, 25. november 2020, 23:56
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
7.6.2018

Vremenska napoved - 7. junij 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > junij > 7. 6. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 7. junij 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 7.6.2018Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastalo bo nekaj ploh in neviht, ki so z večjo verjetnostjo na zahodnem delu države države. Čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 29 °C.
Jutri v prvem delu dneva bo razmeroma jasno. Popoldne pa se bodo začele pojavljati plohe in nevihte, ki se bodo zavlekle tudi v večer in v noč na soboto. Možna bodo tudi krajevna neurja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 11 do 16, ob morju 18, čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 30 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto zjutraj bo še nastalo nekaj ploh, čez dan se bo ranebo zjasnilo. Popoldne bo nastalo nekaj spremenljive oblačnosti, možna bo še kakšna ploha ali nevihta.
V nedeljo bo jasno in poletno toplo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 11. do 16. junija 2018

V ponedeljek se bo nad severnim Sredozemljem in Alpami še nahajal šibak višinski greben s toplim zrakom. Že od torka naprej pa bo k nam v višinah ponovno pritekal bolj vlažen in nekoliko hladnejši zrak.

V ponedeljek bo verjetnost popoldanskih neviht majhna, od torka naprej pa se bo ponovno povečala. Od srede naprej pričakujemo izrazitejšo ohladitev s padavinami, ki bodo poti koncu tedna ponovno manj verjetne.Sosednje pokrajine
Razmeroma jasno bo, sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj krajevnih neviht.
Jutri zjutraj so nad Jadranom možne nevihte, drugje bo še deloma jasno. Proti večeru in v noči iz petka na soboto bodo padavine v obliki neviht zajele vse sosednje pokrajine.


Gorski svet
Danes zjutraj se bodo zlasti ponekod v Julijskih Alpah in v Predalpskem hribovju pojavljale rahle padavine, ki bodo počasi slabele. Čez dan bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bo tu in tam nastala kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo v glavnem šibak jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov pa približno 8 °C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bo ozračje postalo nestabilno. Začele se bodo pojavljati nevihte, ki bodo najprej nastale na območju Snežnika, kasneje pa tudi drugje. Nevihte se bodo zavlekle tudi v noč na soboto. Pihal bo rahel do zmeren jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov pa približno 9 °C.

Vremenski pojavi na dan 7. junij:
7.6.1986
Na notranjskih planotah je bila zjutraj slana, neobičajno hladno za mesec junij je bilo tudi drugje. Na Rakitni je bila minimalna temperatura minus 3,0 stopinj C, v Babnem Polju so izmerili minus 2,0 stopinj C, v Novi vasi na Blokah minus 1,8 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu 1,0 stopinj C in Biljah pri Novi Gorici 4,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Comodoro Rivadavia | oglasi