Sreda, 25. november 2020, 11:52
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.6.2018

Vremenska napoved - 22. junij 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > junij > 22. 6. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 22. junij 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.6.2018Danes popoldne bo dež od severa slabel in postopno ponehal, najpozneje v jugovzhodni Sloveniji. Pričelo se bo jasniti. Na Primorskem bo v začetku še pihala zmerna burja, ki bo proti večeru oslabela. Temperature bodo od 12 do 18, na Primorskem približno 20 °C.
Jutri bo v glavnem jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne bo ponekod v notranjosti nekoliko več spremenljive oblačnosti. Na Primorskem bo občasno pihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 10, na Primorskem od 11 do 14, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 22, na Primorskem do 24 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo in ponedeljek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in sveže. Popoldne bodo v notranjosti krajevne plohe.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 26. junija do 1. julija 2018

Od torka do nedelje bo na vreme pri nas predvidoma vplivalo višinsko jedro hladnega in vlažnega zraka, ki bo imelo središče nad Balkanom.

Od torka do nedelje bo vreme spremenljivo. V dopoldanskem času bo suho, popoldne pa bodo možne krajevne plohe, nevihte bodo manj verjetne. Čez dan bodo najvišje temperature v notranjosti Slovenije predvidoma do četrtka v glavnem pod 25, ob koncu tedna pa malo nad 25 °C.Sosednje pokrajine
Danes popoldne bodo padavine ponehale najprej v krajih severno od nas, potem pa postopno tudi drugje. Od severa se bo jasnilo. V Kvarnerju bo pihala zmerna do močna burja.
Jutri bo v glavnem jasno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah. Burja v Kvarnerju bo oslabela.


Gorski svet
Danes bo v začetku oblačno s padavinami in nevihtami, ki bodo tudi močnejše. Možni so tudi močnejši sunki vetra. Pihal bo rahel veter vzhodnih smeri. Popoldne bodo padavine od severa ponehale, ranebo zjasnilo se bo. Ohladilo se bo, meja sneženja bo ob koncu padavin med 2300 in 2500 m. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 2 °C.

Jutri bo v začetku pretežno jasno, popoldne bo več spremenljive kopaste oblačnosti, možne so posamezne krajevne plohe. Pihal bo v začetku zmeren, čez dan pa šibak veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 1 °C.

Vremenski pojavi na dan 22. junij:
22.6.2000
Vrhunec izrazitega vročinskega vala na vzhodnem delu države Slovenije. V Metliki se je živo srebro dvignilo do 37,5 stopinj C, na Bizeljskem do 35,6 stopinj C, v Gornji Radgoni, na Jeruzalemu in v Murski Soboti do 35,0 stopinj C in v Mariboru do 34,7 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Esmeraldas | vallon