Torek, 1. december 2020, 06:09
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.6.2018

Vremenska napoved - 12. junij 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > junij > 12. 6. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 12. junij 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.6.2018Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo zlasti v severovzhodni Sloveniji lahko tudi močnejše. Pihal bo jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 32 °C.
Jutri bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 18, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 27 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V noči iz srede na četrtek bo ponekod še deževalo, dež bo zjutraj ali dopoldne v glavnem povsod ponehal. Čez dan bo pretežno oblačno, pihal bo veter severnih smeri, na Primorskem rahla burja. Nekoliko ohladilo se bo. V petek bo brez padavin, na Primorskem bo še pihala rahla burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 16. do 21. junija 2018

Razvoj vremena je še negotov, predvidoma bo na vreme pri nas in v bližnji okolici vplivalo višinsko jedro hladnega in vlažnega zraka.

Od sobote do četrtka bo spremenljivo vreme, vsak dan naj bi se pojavljale krajevne plohe in nevihte. Vročine ne bo, čez dan bodo najvišje temperature temperature bodo približno ali malo nad 25 °C.Sosednje pokrajine
Danes bo vzhodno od Slovenije jasno in v glavnem brez padavin, v krajih zahodno in južno od nas pa bo že dopoldne lahko kakšna ploha ali nevihta. Krajevne padavine bodo potem popoldne in zvečer verjetnejše. Ponekod bo pihal južni do jugozahodnik.
Jutri bo spremenljivo oblačno. Občasno bodo krajevne padavine, deloma nevihte.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno, več sonca bo v vzhodnem delu slovenskih gora. Kakšna ploha ali nevihta bo na območju Julijskih Alp možna že dopoldne, zlasti pa se bodo pojavljale popoldne. Manj verjetne bodo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju. Pihal bo zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov pa približno 8 °C.

Jutri bo pretežno oblačno in ponekod megleno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, zlasti plohe in nevihte. Veter bo v glavnem šibak, v prvem delu dneva južnih smeri, popoldne in zvečer se bo obračal na severne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Vremenski pojavi na dan 12. junij:
12.6.2003
Drugi v nizu treh zaporednih zelo vročih dni. V Biljah pri Novi Gorici so izmerili 37,0 stopinj C, v Metliki se je živo srebro povzpelo na 35,8 stopinj C, na Bizeljskem na 35,6 stopinj C, na Letališču Portorož na 35,0 stopinj C in v Murski Soboti na 34,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | M'ford Haven | hike abc