Petek, 27. november 2020, 23:30
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.5.2018

Vremenska napoved - 9. maj 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > maj > 9. 5. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 9. maj 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.5.2018Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zlasti v zahodni polovici države bo nastala kakšna ploha ali nevihta. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 25 °C.
Jutri bo spremenljivo oblačno. Na zahodnem delu države bodo že v dopoldanskem času možne krajevne padavine, popoldne pa bo po vsej državi verjetnost za plohe in nevihte znatna. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 14, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 26 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek in soboto bo vreme nestanovitno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami in posameznimi nevihtami. Na Primorskem bo v petek pihala rahla burja, ponekod drugje severovzhodnik.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 13. do 18. maja 2018
Od nedelje do petka bodo naši kraji pod vplivom višinskih jeder hladnega zraka, v ponedeljek in torek pa bo pri tleh nad našimi nastal tudi ciklon.

Od nedelje do petka bo vreme nestanovitno z občasnimi padavinami, zlasti plohami in posameznimi nevihtami. Od ponedeljka naprej bo nekoliko hladneje, čez dan bodo najvišje temperature temperature bodo do približno 20°C.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastale bodo plohe in posamezne nevihte.
Jutri bo spremenljivo oblačno. V krajih zahodno od nas bodo že zjutraj nastale plohe, čez dan pa bodo plohe in kakšna nevihta možne tudi drugje.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod megleno, največ sonca bo na Pohorju. Sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. Veter bo v glavnem šibak, le ob nevihtah se bo prehodno nekoliko okrepil. V začetku bo pihal veter vzhodnih smeri, popoldne se bo obračal na južne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 1 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Sredi dneva in popoldne bodo nastale plohe in posamezne nevihte, na zahodnem delu države pa lahko že v jutranjem času. Veter bo v glavnem šibak in južne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 3 °C.

Vremenski pojavi na dan 9. maj:
9.5.1958
Večinoma sončen dan, popoldne je bilo zlasti na Štajerskem in Dolenjskem vroče. V Črnomlju so izmerili 32,0 stopinj C, v Lučah v Zgornjesavinjski dolini 30,1 stopinj C, v Novem mestu 30,0 stopinj C, v Celju 29,3 stopinj C in v Stari Fužini v Bohinju 29,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Neptune Isl. | detail bing