Sreda, 25. november 2020, 11:38
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
4.5.2018

Vremenska napoved - 4. maj 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > maj > 4. 5. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 4. maj 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 4.5.2018Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, ki bodo pogostejše v severni polovici države. Vmes bodo nevihte s krajevno močnejšimi nalivi. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 23 °C.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Še se bodo pojavljale krajevne padavine, deloma nevihte. Ponekod bo pihal severni do severovzhodnik, na Primorskem rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 11 do 16, čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 26 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo zlasti v gorskem svetu nastale krajevne plohe. Pihal bo veter vzhodnih smeri. V ponedeljek bo v glavnem jasno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 8. do 13. maja 2018
V torek bomo še pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, ki pa bo počasi slabelo. Od srede do nedelje bo v bližini slovenskih krajev odcepljeno jedro hladnega zraka.

V torek bo jasno in po večini brez padavin. V nadaljevanju tedna pa kaže na spremenljiv tip vremena. Bolj suho in jasno bo v jutranjem in dopoldanskem času, popoldne pa bodo pogoste plohe in nevihte. Temperature bodo letnemu času primerne.


Sosednje pokrajine
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma nevihtami, ki bodo pogostejše sredi dneva in popoldne.
Jutri bo vreme podobno, krajevne padavine bodo manj pogoste.


Gorski svet
bo spremenljivo do pretežno oblačno in občasno megleno. Pogoste bodo krajevne padavine, deloma nevihte, ki bodo popoldne izrazitejše. Pihal bo rahel do zmeren vzhodni veter do severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in občasno megleno. Še se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte, ki bodo popoldne pogostejše. Pihal bo rahel do zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Vremenski pojavi na dan 4. maj:
4.5.1979
Višjeležeče kraje v severni Sloveniji je po drugem obilnem sneženju v mesecu maju prekrivala debela snežna odeja. Na Strojni na Koroške (940 m) so zjutraj izmerili 62 centimetrov, na Zgornjem Jezerskem (894 m) in v Ratečah (864 m) 40 centimetrov in v Logarski Dolini (730 m) 29 centimetrov visoko snežno odejo. Na Kredarici (2514 m) je bilo snega 603 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Skikda | pot