Sreda, 2. december 2020, 00:39
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.5.2018

Vremenska napoved - 2. maj 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > maj > 2. 5. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 2. maj 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.5.2018Popoldne bo v glavnem jasno, zvečer in v prvi polovici noči bodo zlasti v vzhodnih in osrednjih krajih plohe in nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 24 °C.
Jutri dopoldne bo deloma jasno, popoldne in zvečer pa spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, tudi nevihte. Pihal bo severovzhodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 14, na Primorskem do 18, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 27 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek in soboto bo nestanovitno vreme s pogostimi krajevnimi padavinami, tudi nevihtami. Pihal bo severovzhodnik.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 6. do 11. maja 2018
Od nedelje naprej bomo na robu območja visokega zračnega tlaka, ki bo nastalo nad severno Evropo in se proti koncu tedna pomaknilo proti vzhodni Evropi.

V nedeljo in v prvi polovici prihodnjega tedna bo verjetnost za padavine razmeroma majhna, potem se bo nekoliko povečala možnost za popoldanske plohe in nevihte. Temperature bodo letnemu času primerne.


Sosednje pokrajine
Prevladovalo bojasno, popoldne in zvečer bodo zlasti v krajih jugovzhodno od nas nastajale plohe in nevihte.
Jutri bo vzhodno od Slovenije deloma jasno, drugje bo spremenljivo do pretežno oblačno, zlasti popoldne in zvečer bodo v Alpah in v krajih južno od nas krajevne padavine, tudi nevihte.


Gorski svet
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zjutraj bo zlasti v Julijcih občasno rahlo deževalo. Popoldne bo nastalo nekaj ploh, pogostejše krajevne padavine, tudi nevihte, pa bodo zvečer in v prvem delu noči v vzhodnih Karavankah in na Pohorju. Pihal bo rahel do zmeren veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Jutri bo dopoldne deloma jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno, nastalo nekaj ploh ali neviht, zvečer in v noči iz četrtka na petek pa bodo krajevne padavine pogostejše. Pihal bo zmeren vzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Vremenski pojavi na dan 2. maj:
2.5.1962
Zelo hladno majsko jutro v večjem delu države. V Babnem Polju se je temperatura spustila na minus 8,3 stopinj C, v Lipah, južno od Ljubljane, so izmerili minus 6,1 stopinj C, v Žireh minus 4,3 stopinj C, v Celju minus 4,1 stopinj C in v Črnomlju minus 2,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Bahia Blanca | abc hiker