Četrtek, 3. december 2020, 14:58
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.5.2018

Vremenska napoved - 12. maj 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > maj > 12. 5. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 12. maj 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.5.2018Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 27 °C.
Jutri bo zjutraj delno jasno, po nekaterih nižinah se bo zadrževala megla. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 15, v Gornjesavski dolini približno 7, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 25 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek bo v glavnem oblačno z občasnim dežjem, ki bo popoldne od zahoda počasi ponehal. V torek bo spremenljivo oblačno, zlasti sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe. Nekoliko ohladilo se bo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 16. do 21. maja 2018
Ciklonsko območje se bo v torek in sredo iznad slovenskih krajev počasi pomikalo proti vzhodu. Od četrtka do začetka prihodnjega tedna bomo pod vplivom anticiklona, ki se bo od zahoda razširil na srednjo Evropo in severno Sredozemlje. V višinah bo dotekal toplejši zrak.

V sredo in četrtek bo še nestanovitno z občasnimi padavinami, zlasti popoldanskimi plohami. Od četrtka naprej bo ponovno več sonca, možnost za plohe in nevihte bo majhna. Postopno bo ponovno topleje.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo deloma jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. Ob morju jih ne bo.
Jutri bo razmeroma jasno, popoldne bodo nastale krajevne plohe in nevihte. Ob morju jih ne bo.


Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno jasno, sredi dneva in popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Pihal bo rahel veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Jutri bo v začetku delno ali tudi pretežno jasno. Sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Pihal bo rahel jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Vremenski pojavi na dan 12. maj:
12.5.1978
Izjemno hladno majsko jutro, zlasti v višjih legah in na severovzhodu. Na Kredarici (2514 m) je bila minimalna temperatura minus 12,7 stopinj C, na Krvavcu (1740 m) minus 9,1 stopinj C, na Kumu (1218 m) minus 6,0 stopinj C, v Murski Soboti minus 4,2 stopinj C in na Šmarni gori nad Ljubljano (665 m) minus 2,9 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Nanhui | marmolada bing