Sreda, 25. november 2020, 23:33
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
6.4.2018

Vremenska napoved - 6. april 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > april > 6. 4. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 6. april 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 6.4.2018Popoldne bo precej jasno, tu in tam bo nastalo le nekaj plitke kopaste oblačnosti. Čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 17, na Primorskem do 19 °C.
Jutri bo v zahodni in osrednji Sloveniji pretežno jasno, na vzhodem delu države pa se bo oblačnost povečala in do večera prehodno prekrila tudi del severne in osrednje Slovenije. Zapihal bo vzhodni do jugovzhodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 3, na Primorskem približno 5, čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 18, na Goriškem približno 20 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo v glavnem jasno z nekaj koprenaste oblačnosti. Začel bo pihati jugozahodnik.
V ponedeljek se bo od jugozahoda nebo pooblačilo, bolj jasno bo le na vzhodem delu Slovenije. V zahodni ter deloma južni in osrednji Sloveniji bo sredi dneva in popoldne občasno deževalo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 10. do 15. aprila 2018

Od torka do nedelje bo nad zahodno in srednjo Evropo ter nad Sredozemljem več ciklonskih območij, ki bodo občasno nekoliko vplivala tudi na vreme pri nas.

Pričakujemo lahko dokaj tipično aprilsko vreme z nekaj sonca in nekaj spremenljive oblačnosti. Večje količine padavin ni pričakovati, se bodo pa tu in tam lahko pojavljale krajevne plohe. Čez dan bodo najvišje temperature v glavnem med 15 in 20 °C.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo pretežno jasno, le na Madžarskem, v vzhodni Avstriji ter v notranjosti Hrvaške občasno zmerno do pretežno oblačno.


Gorski svet
Danes bo v začetku jasno, dopoldne in sredi dneva pa bo nastajala kopasta oblačnost. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura čez dan približno 5, na višini 2500 metrov pa 2 °C

Jutri bo v glavnem jasno, sredi dneva se bo zlasti na Pohorju in v Savinjskih Alpah oblačnost povečala. Pihal bo rahel do zmeren jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 1 do 5, na višini 2500 metrov pa približno 2 °C.

Vremenski pojavi na dan 6. april:
6.4.1970
V nekaterih delih Slovenije so ob 7. uri zjutraj izmerili največjo aprilsko višino snežne odeje v zadnjih desetletjih. V Črnem Vrhu nad Idrijo je bilo 105 centimetrov, v Rovtah nad Logatcem 80 centimetrov, v Postojni in Gornjem Gradu 50 centimetrov, v Kočevju 40 centimetrov, v Šmarju-Sapu, jugovzhodno od Ljubljane, 36 centimetrov in v Celju 21 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Isola di Sant' Andrea | webcam site