Sobota, 28. november 2020, 18:18
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.4.2018

Vremenska napoved - 27. april 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > april > 27. 4. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 27. april 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.4.2018Popoldne se bo delno zjasnilo, nekoliko več oblačnosti bo še na severozahodu. Večinoma jasno bo na Primorskem, burja bo oslabela. Čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 21, na Primorskem do 24 °C.
Jutri bo v glavnem jasno. Nekaj več oblačnosti bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije. Pihal bo jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 10, ob morju 12, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 28 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo in ponedeljek bo v glavnem jasno, zlasti v hribovitem svetu zahodne Slovenije pa spremenljivo oblačno. Tam bodo zlasti v ponedeljek krajevne plohe. Pihal bo jugozahodnik.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 1. do 6. maja 2018
Od torka naprej se bo nad Alpami zgradilo šibko območje visokega zračnega tlaka. V petek in soboto pa bomo predvidoma pod vplivom Sredozemskega ciklona.

V noči na 1. maj bo brez padavin. Pihal bo jugozahodnik. V torek in sredo bo v glavnem jasno, proti koncu tedna pa se bo verjetnost za padavine povečala.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo večinoma jasno vreme, v začetku bo ponekod v južni Avstriji pretežno oblačno. Burja ob severnem delu Jadrana bo slabela.
Jutri bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti bo v alpskem delu sosednjih pokrajin Italije in v Gorskem Kotarju. Pihal bo jugozahodnik.


Gorski svet
Danes bo v začetku oblačno in megleno, ponekod bo še možen rahel dež. Popoldne se bo oblačnost trgala. Zjutraj bo pihal rahel jugovzhodnik, popoldne se bo veter obračal na jugozahodno smer. Sredi dneva bo temperatura na 1500 m približno 5, na višini 2500 metrov pa približno 2 °C. Popoldne bo nekoliko topleje.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne ne bo izključena kakšna ploha. Pihal bo rahel jugozahodni veter. Sredi dneva bo temperatura na 1500 m približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Vremenski pojavi na dan 27. april:
27.4.1976
V severovzhodni Sloveniji in v nekaterih krajih drugje so zjutraj izmerili največjo aprilsko 24 urno višino padavin v zadnjih desetletjih. Na Jeruzalemu je padlo 93 milimetrov padavin, v Lendavi 83 milimetrov, na Ptuju 72 milimetrov, v Murski Soboti 68 milimetrov in v Gornji Radgoni 63 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Futuna | panorama bing