Sobota, 28. november 2020, 09:53
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
24.4.2018

Vremenska napoved - 24. april 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > april > 24. 4. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 24. april 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 24.4.2018Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Še bodo nastale plohe in posamezne nevihte, ki bodo do noči ponehale. Prehodno bo pihal severovzhodnik, na Primorskem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 24 °C.
Jutri bo v glavnem jasno, v hribovitem svetu zahodne Slovenije se bo čez dan zmerno nebo pooblačilo. Pihal bo jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 27 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek bo oblačnost povečala, še bo pihal jugozahodnik. Sredi dneva in popoldne se bodo od severa pričele pojavljati krajevne padavine, deloma plohe in nevihte. Padavine bodo v noči iz četrtka na petek ponehale. V petek čez dan se bo delno zjasnilo. Nekoliko ohladilo se bo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 28. aprila do 2. maja 2018
Od sobote do srede bo nad Alpami šibko območje visokega zračnega tlaka. V višinah bo ob jugozahodnem vetru dotekal k nam razmeroma hladen zrak.

Od sobote do srede bo v glavnem jasno, zlasti popoldne pa bodo možne krajevne plohe in posamezne nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature v glavnem nad 20 °C.


Sosednje pokrajine
Popoldne se bo od severa delno ranebo zjasnilo. Do večera bodo krajevne padavine ponehale. Prehodno bo pihal severovzhodnik.
Jutri bo v glavnem jasno, v krajih zahodno od nas se bo čez dan zmerno nebo pooblačilo. Zapihal bo jugozahodnik.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami. Zvečer se bo postopno jasnilo, najprej na Pohorju. Pihal bo rahel veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 3 °C.

Jutri bo dopoldne pretežno jasno, popoldne spremenljivo oblačno. Zlasti v Julijcih bo nastala kakšna ploha. Pihal bo rahel veter v glavnem zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Vremenski pojavi na dan 24. april:
24.4.1968
Zlasti na vzhodnem delu države Slovenije so v veliko krajih zabeležili najvišjo aprilsko temperaturo v zadnjih desetletjih. V Črnomlju so z 29,9 stopinj C za las zgrešili vroč dan, v Lendavi, Radečah in Zgornji Ščavnici so izmerili 29,1 stopinj C, na Pragerskem pa 29,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Gangjin | izlet