Sreda, 25. november 2020, 22:52
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.4.2018

Vremenska napoved - 22. april 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > april > 22. 4. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 22. april 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.4.2018Popoldne bo precej jasno, na severnem delu države države bo nastalo nekaj kopaste oblačnosti. Pihal bo jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 29, na obali malo nad 20 °C.
Jutri bo pretežno jasno, jugozahodnik se bo krepil. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 29 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek bo v začetku spremenljivo do pretežno oblačno s kakšno kapljo dežja, prehodno bo zapihal severovzhodnik, na Primorskem burja. Sredi dneva in popoldne se bo od severa postopno jasnilo. V sredo bo v glavnem jasno, v hribovitem svetu zahodne Slovenije pa se bo zmerno nebo pooblačilo. Pihal bo jugozahodni veter.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 26. aprila do 1. maja 2018
V četrtek nas bo dosegla hladna fronta in nas predvidoma prešla v noči iz četrtka na petek. Od petka do torka kaže, da bomo v glavnem pod vplivom ciklonskega območja nad Sredozemljem.

V četrtek bo oblačnost povečala, verjetnost za padavine se bo stopnjevala. V noči iz četrtka na petek se bo s prehodom fronte ohladilo, prehodno bo zapihal severovzhodni veter, na Primorskem burja. Nestanovitno vreme z občasnimi padavinami bo tudi v nadaljevanju.Sosednje pokrajine
Popoldne bo precej jasno, v Alpah bo nastalo nekaj kopaste oblačnosti, možna je kakšna ploha ali nevihta.
Jutri zjutraj bo v začetku pretežno jasno. Popoldne bo v krajih severno od nas oblačnost povečala. V Alpah bodo nastajale plohe in nevihte, ki se bodo pozno popoldne širile proti vzhodu. Drugje bo še jasno in suho vreme.


Gorski svet
Danes bo precej jasno. Popoldne bo nastalo nekaj plitve kopaste oblačnosti. Pihal bo rahel veter v glavnem zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Jutri bo v glavnem pretežno jasno z nekaj popoldanske kopaste oblačnosti. Verjetnost za plohe in nevihte bo proti večeru naraščala. Pihal bo v začetku šibak veter zahodnih smeri, ki se bo popoldne nekoliko okrepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Vremenski pojavi na dan 22. april:
22.4.1965
Po koncu sneženja so v nekaterih krajih zabeležili rekordno visoko aprilsko snežno odejo. V Bovcu so izmerili 33 centimetrov, na Kleniku nad Litijo 30 centimetrov, v Zgornji Ščavnici v Slovenskih goricah 22 centimetrov, v Radečah 14 centimetrov ter v Mirni na Dolenjskem 13 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Tavira | abc hiker