Sobota, 28. november 2020, 17:19
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.4.2018

Vremenska napoved - 21. april 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > april > 21. 4. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 21. april 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.4.2018Popoldne bo jasno, pihal bo veter južnih smeri. Čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 27 °C.
Jutri bo v glavnem jasno, čez dan bo na severnem delu države države nastalo nekaj kopaste oblačnosti. Pihal bo jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 5 do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 29 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek bo precej jasno, pihal bo jugozahodnik. V noči iz ponedeljka na torek bodo nastajale krajevne padavine, prehodno bo zapihal severnik. V torek se bo delno ranebo zjasnilo, čez dan bo možna še kakšna ploha.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 25. do 30. aprila 2018
V sredo bodo naši kraji še pod vplivom anticiklona, ki pa bo slabel. V četrtek se bo nad severno Italijo poglobilo ciklonsko območje. Hladna fronta bo predvidoma v noči iz četrtka na petek prešla naše kraje. Od petka do ponedeljka bomo v glavnem pod vplivom ciklonskega območja nad Sredozemljem.

V sredo bo deloma jasno vreme, možnost za padavine bo majhna. Pihal bo jugozahodnik. Še bo zelo toplo za ta čas. V četrtek se, zaradi bližine fronte, verjetnost za padavine poveča. Ohladilo se bo. Nestanovitno vreme z občasnimi padavinami bo tudi v nadaljevanju.Sosednje pokrajine
Popoldne bo jasno.
Jutri bo v glavnem jasno. Popoldne bo v Alpah nastalo nekaj kopaste oblačnosti, možna je več kakšna ploha ali nevihta.


Gorski svet
Danes bo precej jasno, popoldne bo nad vrhovi nastalo nekaj kopaste oblačnosti. V visokogorju bo pihal rahel severovzhodnik, v sredogorju pa šibak zahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 7 °C.

Jutri bo precej jasno. Popoldne bo nastajala kopasta oblačnost, zlasti v Julijskih Alpah ni povsem izključena kakšna ploha. Pihal bo rahel veter v glavnem zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Vremenski pojavi na dan 21. april:
21.4.1980
Zjutraj so ob koncu obilnega sneženja na nekaterih meteoroloških postajah izmerili dosedaj največ novozapadlega snega v mesecu aprilu. Na Planini pod Mirno goro je v enem dnevu zapadlo 67 centimetrov, v Mašunu pod Snežnikom 60 centimetrov, na Sinjem Vrhu v Beli krajini 52 centimetrov, v Rovtah nad Vrhniko 50 centimetrov in v Novem mestu 21 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Deokjeokdo | flickr hike