Torek, 1. december 2020, 03:55
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.4.2018

Vremenska napoved - 18. april 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > april > 18. 4. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 18. april 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.4.2018Popoldne bo precej jasno. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 23, na Primorskem približno 25 °C.
Jutri bo jasno. Še bo pihal severovzhodnik, na Primorskem v glavnem rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 9, na Primorskem do 14, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 26 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek in v soboto bo jasno. V petek bo ponekod še pihal rahel veter vzhodnih smeri, na Primorskem pa rahla burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 22. do 27. aprila 2018

V nedeljo in ponedeljek bomo predvidoma še pod vplivom šibkega območja visokega zračnega tlaka, ki bo v torek oslabelo. Vremenska fronta naj bi nas prešla v noči iz srede na četrtek.

V nedeljo bo še jasno, popoldne pa v severni Sloveniji ni izključena kakšna ploha. Od ponedeljka do srede bo delno jasno s popoldanskimi plohami. V četrtek in petek bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami. Nekoliko ohladilo se bo.


Sosednje pokrajine
Večinoma bo jasno vreme, nekoliko več oblačnosti bo danes v notranjosti Hrvaške. Pihal bo severovzhodni veter, ob severnem delu Jadrana rahla do zmerna burja.


Gorski svet
Danes bo pretežno jasno z nekaj plitve kopaste oblačnosti. Pihal bo zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Jutri bo jasno. Pihal bo zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Vremenski pojavi na dan 18. april:
18.4.1991
Močno sneženje zlasti v zahodni polovici Sloveniji je čez dan ponehalo. Na Planini pod Golico in na Vojskem nad Idrijo so zjutraj izmerili 54 centimetrov novega in skupnega snega, v Črnem Vrhu nad Idrijo in v Koprivni na Koroškem 45 centimetrov, v Logatcu 40 centimetrov in v Kranju ter Kočevju 25 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Trivandrum | alps bing